Safiye iese cu Naci în stradă pentru prima dată după ani de zile. Vizionează episodul 26 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 iul 2024, 16:29

Episodul 26 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 5 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat miercuri pe Kanal D, de la ora 22:39. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 26 al serialului “Vinovați de iubire”?

Safiye iese cu Naci în stradă pentru prima dată după ani de zile. Odată cu schimbarea lui Safiye, toți ai casei sunt plini de speranță, poate pentru prima dată în ultimii ani.

Inci se uită în jurnal și află despre boala lui Naci. Ea rupe ultima pagină din jurnalul în care el a scris că va muri și merge să vorbească cu el. Naci îi cere să îi aducă acel jurnal, fiindcă a scris de mai multe ori despre boala lui în el și Safiye va fi devastată dacă va afla. İnci reușește să îl ia fără să știe Safiye și să i-l ducă lui Naci.

Safiye face progrese în fiecare zi mai mult. După ce a purtat hainele mamei ei ani de zile, ea îl roagă pe Han să îi cumpere o rochie galbenă pentru a merge la întâlnire cu Naci.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Yiğit Kirazcı, actorul care interpretează rolul Yildirim în serialul "Tablou de familie"! Iată cât de frumoasă este fosta lui iubită și câți ani a durat relația lor

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 26 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.