In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Nare, start catre o noua viata

Author: Oana Picerea

Familia Celebi intampina serioase probleme. Ambasadorul Guven Celebi se confrunta cu mari probleme financiare, situatie de care se face vinovat fiul acestuia, Akin.

In schimb,  fiica ambasadorului isi doreste sa-si cladeasca o noua viata in Mugla, pentru ea si fiica ei. Nare apeleaza la ajutorul lui Gediz pentru a o ajuta sa-si gaseasca un serviciu, si tot in el are incredere ca o va ajuta sa-si protejeze fiica de Halise, mama lui Sancar, care se dovedeste a fi foarte posesiva cu nepoata ei.

Desi este indragostit pana peste cap de Nare, Gediz este constient ca frumoasa fiica a ambasadorului va fi <mereu> a lui Sancar.

Cu toate acestea, Gediz se dovedeste a fi un sprijin real pentru frumoasa Nare care are acum, mai mult ca oricand, mare nevoie de ajutor in demersurile sale.

Citeste si: Ce avere are Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului! Actrița, recunoscută pe plan mondial, este într-adevăr o femeie extrem de bogată

Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”.  Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

Sancar se confrunta cu o noua problema in casnicie.

Menekse isi doreste sa-I daruiasca un copil lui Sancar si face presiuni in acest sens. Sancar insa nu-si poate lua gandul de la Nare, si cand afla intentiile sotiei sale, refuza cu inversunare aceasta idee. Menekse incearca sa profite de prezenta micutei Melek pentru a ajunge la inima lui Sancar.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies