Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au murit în accidentul din Vaslui. Pe fundal au răsunat motocicletele

Autor: Laura Macovei

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au murit în accidentul din Vaslui

Sursa: Facebook

Momente greu de descris au avut loc ieri în Codăești, unde familiile și prietenii i-au condus pe ultimul drum pe Ionela și George, tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident de motocicletă de duminică.

Ionela și George, în vârstă de 23 și 25 de ani, sunt doi dintre cele trei victime ale accidentului de la Vaslui de duminica trecută. Joi a avut loc înmormântarea cuplului.

George și Ionela au fost conduși pe ultimul drum

George și Ionela aveau planuri mari de viitor, iar în curând ar fi trebuit să-și unească destinele. Însă, în loc de o ceremonie de nuntă, familiile lor au trebuit să organizeze o înmormântare, un eveniment dureros care a lăsat în urmă numai lacrimi și suferință.

Tragedia s-a produs pe o șosea din Codăești, când Ionela și George, împreună cu prietenul lor bun, Irinel, au fost implicați într-un accident rutier fatal. Cei trei se aflau pe două motociclete când au intrat în coliziune cu un autoturism. Impactul a fost extrem de violent, iar echipele de intervenție nu au putut face nimic pentru a-i salva. Irinel, care urma să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, și-a pierdut și el viața în accident.

La înmormântare, zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Ionela și George. Ceremonia a fost marcată de strigăte de durere și de jale, iar pe fundal au răsunat motociclete. 

Pentru familiile Ionelei și lui George, această săptămână trebuia să fie una de bucurie și sărbătoare. Cei doi tineri se pregăteau intens pentru nunta lor, un eveniment care ar fi marcat începutul unei noi vieți împreună.

Din păcate, visul lor a fost curmat brusc, transformându-se într-un coșmar de neimaginat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Martorii au fost îngroziți de cele petrecute

După momentul accidentului, în care au fost implicate patru persoane, martorii au fost cei care au acordat primul ajutor răniților. 

Declarațiile însă sunt cutremurătoare. 

„Am oprit primul, m-am dat jos, ieşea fum, erau doi, le-am luat pulsul. Nu pot să vă spun ce am văzut...Băiatul ardea. Am strigat, au venit cu stingătoare.”

„Am văzut fumul, apoi am văzut ceva în aer zburând. Am crezut că e o cârpă. Nu ştiam ce a zburat atunci. Dacă ştiam că e un om, mă duceam direct atunci.”

„Am văzut un rucsac, am văzut adidaşii albi şi pur şi simplu am dat de ea. Fata mai avea puţin puls, dar abia îl mai simţeam. Am stat lângă ea 20 de minute, am şi plâns,”  sunt câteva dintre declarațiile halucinate ale martorilor, potrivit  Observator.