Imagini de colecție cu Bogdan Mocanu! Ce spunea după proba de Română de la BAC: "Nu sper la 10" VIDEO

Bogdan Mocanu s-a descurcat foarte bine la proba de BAC de la Limba și Literatura Română.


In articol:

Mocanu spunea că subiectele i s-au părut simple și că a scris 9 pagini.

"Având în vedere că am învățat de dimineață ce urma să ne pice, cuvintele veneau de la sine. M-am descurcat foarte bine, subiectele au fost ușoare. Am scris nouă pagini. Am avut foarte multă inspirație și îmi pare rău pentru colegii care nu s-au pregătit corespunzător. Mă aștept la un 9.00 și ceva, nu sper la 10 pentru că știu că nu m-am pregătit corespunzător pentru 10", spunea Bogdan Mocanu într-un interviu acordat imediat după proba scrisă la Limba și Literatura Română de la BAC.

Bogdan Mocanu a luat bătaie de la un prieten! Ce s-a întâmplat

Bogdan Mocanu a fost la biliard și la ping-pong cu un prieten al său, George Miron. Andra a fost și ea la această ieșire.

Dacă la început, la ping-pong, Mocanu părea să îl învingă pe Bogdan Mocanu, în cele din urmă a fost învins de acesta, George Miron având o serie de puncte câștigate la rând.

"Bogdan parcă ar fi fratele tău", i-a scris cineva lui George Miron.

Mocanu a aruncat bomba: "Dovada că Andra stă cu mine din interes"!

Mocanu a ținut să le închidă gura tuturor celor care cred că Andra stă cu el din interes. Un vlog realizat chiar din pat spulberă o astfel de ipoteză.

Andra îi spune în vlogul denumit de Mocanu "Dovada ca Andra stă pe interes! Pentru toți cei care au încercat să mă “avertizeze”" că îl iubește și că nu poate sta departe de el. 

Andra: Și dacă acum dorm pe mine eu tot te iubesc, chiar dacă sunt somnambulă. Te iubesc cel mai mult! (...) Sunt sinceră. Tati, tu mă iubești pe mine așa cum te iubesc eu pe tine?

Mocanu: Da

Andra: Sau puțin mai puțin?

Mocanu: Puțin mai puțin

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate