Nuntă la "Puterea dragostei"! Un îndrăgit cuplu se căsătorește!

,

Un îndrăgit cuplu de la "Puterea dragostei" face pasul cel mare săptămâna aceasta! Cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele la Starea Civilă.


In articol:

Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc mâine! Cei doi însurăței vor ajunge la Starea Civilă la orele amiezei, apoi, de la orele 18.00, îi așteaptă pe colegii lor, foști concurenți la Puterea dragostei, printre care Mary și Robert, Hamude, Raju, Plușica, Andrei Poptelecan, Alex Bobicioiu și mulți alții la un ballroom din zona Pajura, acolo unde se anunță

petrecere mare, relatează WOWbiz.ro.

Dacă Simina se cunună civil cu Alex Zănoagă peste doar o zi, în privința nunții, ei vor să o facă în Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega că o va face curând. ”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”, a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.

Nuntă la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc!

Simina se căsătorește  cu iubitul ei, Alex Zănoagă, cu care așteaptă și un copil. Simina a oferit data nunții, într-un vlog cu Raluca Munte.

"Data nunții este 21 august, dar vom face cununia civilă în ianuarie, nu știu exact în ce dată", a spus Simina în vlogul cu Raluca.

"Am 16 săptămâni jumate.

Mi-am dorit băiat și eu și Alex și Dumnezeu a vrut ca dorința noastră să se îndeplinească, așa că avem băiat. Numele băiețelului este Dominic, ales de sora mea, iar Alex a ales un nume de sfânt, George, la fel cum îl cheamă și pe fratele lui", a dezvăluit Simina.

Care este adevărata meserie a lui Alex Zănoagă

Alex Zănoagă s-a lansat, recent, în muzică, dar el are o altă meserie.

Zănoagă este frizer, iar imagini cu el la locul de muncă

au apărut pe internet.

"A văzut că nu e de el cântatul", a comentat cineva. "Are 10 meserii", a glumit altcineva.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Manuela si-a SOCAT fanii! A pozat GOALA? Imaginea incredibila din casa ''Puterea dragostei''

Helmut Duckadam, 'declaraţie de dragoste' faţă de Putin: 'Tu eşti singura mea speranţă să mă vaccinez'

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", gest extrem! Iata cum a fost filmat, pe capota masinii lui Jador!

Ce cadou i-a făcut Nelson Mondialu soției de ziua ei! Liana a sărit imediat pe el când a văzut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies