Ilknur, dispusă să facă orice pentru ca Emel să ajungă în familia ei. Vezi online live episodul 41 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Bianca Hriscu

Ilknur pune la cale un plan diabolic pentru ca Emel să facă parte din familia ei

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 41 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” va fi difuzat la Kanal D luni, 23 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Ghinioanele se țin lanț în familia Eren, astfel că se anunță noi momente tensionate pentru cei trei frați rămași orfani, dar și pentru cei dragi lor.

În episodul 41 al serialului „Totul pentru familia mea”, Ilknur va pune la cale un plan diabolic. 

Ce se va întâmpla în episodul 41 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Familia Eren trece prin momente grele după ce Oğulcan a ajuns la închisoare. Tânărul este acuzat că a avut un comportament violent în ceea ce îl privește pe Emir, nepotul lui Ilknur, acesta din urmă având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

În timp ce Oğulcan regretă tot ceea ce s-a întâmplat, iar fiecare zi în închisoare este un adevărat chin pentru el, cei din jur s-au împărțit în două tabere, cei care îl susțin și cei care îl critică la fiecare pas. 

În liceul unde învață frații Eren, comentariile și răutățile la adresa lui Oğulcan nu vor întârzia să apară, astfel că Omer îi va lua apărarea vărului său.

Acesta se va năpusti asupra lui Kaan, fiul lui Akif, în momentul în care acesta își va exprima părerea și va spune că Oğulcan merită tot ceea ce i se întâmplă. Așa cum era de așteptat, situația va degenera, iar Omer va ajunge din nou într-o situație neplăcută. Se va propune ca toți cei din familia Eren să fie exmatriculați din liceu, având în vedere că prezența lor duce de multe ori la conflicte.

Ilknur s-a atașat foarte tare de micuța Emel și este gata să facă orice pentru ca aceasta să facă parte din familia ei. Profitând de situația în care se află Oğulcan și știind că Şengül este gata să facă orice pentru a-și salva fiul, Ilknur îi va cere lui Şengül să i-o ofere pe Emel. Rămâne de văzut dacă va accepta femeia această înțelegere și dacă, în cele din urmă, Emel va ajunge să crească într-o nouă familie. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

Calendar ortodox 4 februarie 2023: Ce sărbătoresc creștinii azi? Rugăciunea pentru împăcarea sufletului și iertarea păcatelor

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În fiecare seară, de luni până joi, la Kanal D sunt difuzate noi episoade ale serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este urmărit de un număr mare de persoane, povestea fraților rămași orfani reușind să îi cucerească pe telespectatori.

Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online. Cei care vor să îl vadă de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să știe că pot face acest lucru accesând https://www.kanald.ro/live.html.   

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies