Şengül, la un pas de a-i trăda pe frații Eren! Aflați dacă aceasta va pica în capcană, pentru a-l salva pe fiul ei de la închisoare, astăzi, 23 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la 20:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2023, 08:14
Foto(7)

Şengül va ajunge din nou într-o situație delicată! Aceasta va fi la un pas de a-i trăda pe frații Eren! Ilknur îi va întinde o capcană, sperând că astfel o va putea smulge pe micuța Emel de lângă familia ei!

Îndrăgitul serial Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția publicului noi momente dificile și evenimente dramatice, care vor genera emoții puternice privitorilor. Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei Eren, o va aduce pe Şengül în fața unei noi situații limită.

Şengül, la un pas de a-i trăda pe frații Eren! Aflați dacă va pica în capcană, pentru a-l salva pe fiul ei de la închisoare

În noul episod din serialul Totul pentru familia mea, familia Eren va trece din nou prin momente triste după ce tânărul Oğulcan ajunge în închisoare, că urmare a reacției lui necugetate asupra lui Emir, nepotul lui Ilknur, care se află în stare gravă la spital, după lovitura suferita in timpul conflictului cu Oğulcan.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția! Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Turan Cihan Şimşek! „Am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt”

Între timp, colegii lui Oğulcan încep să discute cu răutate și fără regrete despre fapta săvârșită recent, pentru care plătește cu închisoarea. Cel mai înverșunat pare să fie Kaan, fiul ilegitim al lui Akif, care își va exprima satisfacția pentru nenorocirea care s-a abătut asupra colegului său, Oğulcan.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Fără să stea pe gânduri, Omer va sări în apărarea vărului sau și le va cere socoteală colegilor care îl bârfesc, iscând din nou un mare scandal în liceu. La scurtă vreme, câțiva părinți, printre care și Nebahat, se vor revoltă în față directorului liceului Ataman și vor solicita ca frații Eren și verii lor să fie exmatriculați cât mai curând.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Bia Khalifa, iubita lui Fulgy, după ce a apărut pe Internet în hohote de plâns. Ce a pățit blondina

În tot acest timp, Ilknur va pune la cale un plan diabolic împotriva familiei Eren.

Profitând de vulnerabilitatea și naivitatea lui Şengül, femeia îi va întinde acesteia o capcană, sperând că astfel o va putea smulge pe micuța Emel de lângă familia ei. Ilknur se va oferi să îl salveze pe Oğulcan din închisoare, însă o va cere în schimb pe Emel. Aflați ce decizie va lua Şengül, astăzi, 23 ianuarie, într-un nou episod tulburător din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look, la început de an! Iată cum arată în prezent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

 


Cookies