Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în fața lui Denise Rifai! Trauma pe care a trăit-o în urmă cu mai mulți ani: „O durere mare, un gol imens”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 apr 2022, 23:34

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în timpul interviului acordat lui Denise Rifai

Sursa: Captură KANAL D

De fiecare dată când vorbește despre anumite subiecte, Ilinca Vandici nu își poate controla emoțiile. Ce a determinat-o pe vedeta Kanal D să izbucnească în lacrimi în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu toate că Ilinca Vandici este mai tot timpul pozitivă și are un zâmbet larg pe față, prezentatoarea de televiziune nu s-a ferit să spună că poartă în suflet adevărate traume, multe din perioada copilăriei. Care este motivul pentru care Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ilinca Vandici, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ce a dezvăluit despre relația cu tatăl ei

Ilinca Vandici a vorbit în mai multe rânduri despre relația cu părinții ei, despre copilărie, vedeta Kanal D dezvăluind că au fost unele lucruri care i-au lipsit enorm și după care a tânjit ani întregi. Atunci când Denise Rifai a adus în discuție moartea tatălui Ilincăi Vandici, vedeta a izbucnit în lacrimi. Tatăl i-a murit în brațe, după o lungă suferință, iar pentru a depăși momentul, Ilinca Vandici a avut nevoie de ajutorul psihologului.

Întrebată dacă acum, după ani buni de la pierderea tatălui, consideră că l-a judecat mult prea aspru, Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele din copilărie.

„Nu l-am judecat niciodată (n.r pe tatăl ei), nu e dreptul meu să fac asta, însă este dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Nu consider că am greșit cu nimic în ceea ce am declarat, astea au fost lucrurile pe care le-am simțit și pe care le simt în continuare, dar pe care încerc să le repar.

Cred că e greșit ca un copil să își judece părinții, cred că e greșit ca un părinte să își judece copiii, cred că fiecare avem libertatea dată de Dumnezeu să ne trăim viața exact așa cum ne dorim. Nicio clipă, oricât de supărată aș fi fost, oricât de rănită, oricâtă durere aș fi simțit nu am susținut și nu voi susține niciodată că părinții mei nu m-au iubit sau că nu au făcut pentru mine, că nu și-au dat tot interesul ca nouă să ne fie bine, ba chiar am fost un copil foarte iubit, doar că iubit în felul
lor.

Felul lor nu avea corespondent în felul meu. Îi iubesc, i-am iubit și îi vor iubi toată viața, le sunt recunoscătoare, nu vreau să se înțeleagă greșit. Am ajuns la maturitatea la care pot spune public: „Ați greșit, poate, cu niște lucruri. Eu am avut nevoie și de altceva, acel ceva pe care voi nu l-ați văzut, nu ați avut timp!”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Traume, dorința de a găsi în parteneri această afecțiune pe care nu am avut-o din partea părinților, dorința de a fi în centrul atenției, de a fi văzută, de a fi apreciată de public, de a primi laude în permanență. O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut.”, a dezvăluit Ilinca Vandici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: FOTO Asemănarea este izbitoare! Iată cu cine seamănă, de fapt, băiatul Ilincăi Vandici: „Decideți voi cu cine seamănă copilul”

Ce i-a lipsit Ilincăi Vandici în copilărie?

Chiar dacă le este recunoscătoare părinților pentru spijinul oferit, Ilinca Vandici a afirmat că în copilărie i-a lipsit foarte mult afecțiunea. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit ca părinții să fie mai drăgăstoși cu ea, să îi spună cuvinte de laudă, lucru care nu s-a întâmplat și care a lăsat un mare gol în sufletul ei. Vedeta Kanal D a recunoscut că toate aceste traume din copilărie i-au afectat inclusiv viața de adult, având în vedere că a căutat în permanență această afecțiune în relațiile de cuplu pe care le-a avut. 

Citeste si: Ilinca Vandici vârstă. Câți ani are frumoasa prezentatoare de televiziune. Totul despre vedeta Kanal D