Ilinca Vandici vârstă. Câți ani are frumoasa prezentatoare de televiziune. Totul despre vedeta Kanal D

Author: Amalia Georgescu

Ilinca Vandici, prezentatoare de televiziune 

Sursa: Instagram Ilinca Vandici

Ce vârstă are Ilinca Vandici, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România? Iată cum reușește vedeta Kanal D să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare de televiziune din

România, cu o experiență vastă în domeniul televiziunii. Iată ce vârstă are Ilinca Vandici, pe ce dată s-a născut, dar și cum și-a început cariera.

Ilinca Vandici vârstă. Câți ani are vedeta Kanal D?

Ilinca Vandici este una dintre vedetele din România care reușește să își ascundă foarte bine vârsta. Are o siluetă demnă de invidiat, un ten perfect, astfel că nu ezită să se fotografieze fără filtre și make-up, postând imaginile pe contul personal de instagram, acolo unde este foarte activă. 

La vârsta de 35 de ani, Ilinca Vandici arată și se simte mai bine ca niciodată, are o familie fericită și o carieră de succes, vedeta fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la Kanal D. Ilinca Vandici s-a născut pe data de 17 iunie 1986, în Oradea. 

Cum reușește Ilinca Vandici să arate impecabil la vârsta de 35 de ani? Ei bine, vedeta Kanal D este foarte atentă la alimentație și face sport, iar stilul de viață sănătos pe care îl are o ajută să se mențină în formă și să mascheze

trecerea anilor.

Deși are un program destul de încărcat, Ilinca Vandici reușește să se împartă cu succes între viața de familie, carieră, dar să își facă timp și pentru mișcare, încercând să fie cât mai activă. 

Cum a ajuns Ilinca Vandici să lucreze în televiziune? 

Astăzi este una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune, dar pentru a ajunge în acest punct al carierei, Ilinca Vandici a trecut prin foarte multe etape.

Vedeta Kanal D și-a început cariera în lumina reflectoarelor prezentând rubirca meteo, iar ulterior a acceptat provocarea de a prezenta o emisiune numită „Esentze”. 

În 2007, Ilinca Vandici a intrat în familia Kanal D, unde a prezentat mai multe emisiuni de-a lungul timpului printre care se numără și „Bulevard” și „Magic Taxi”. A cochetat și cu actoria, iar în anul 2014 a revenit la Kanal D, a prezentat emisiuni ca „O iubire de-o vară”,  „D-Paparazzi” și „Bravo, ai stil!”. 

Ilinca Vandici și-a construit astfel o carieră solidă în lumea televiziunii, reușind să câștige inimile telespectatorilor.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Ce postează Ilinca Vandici pe contul de instagram? 

Ilinca Vandici, vedeta de la Kanal D, are mai bine de 963 de mii de urmăritori pe contul personal de instagram, lucru care o motivează să fie mai tot timpul activă în mediul online și să își țină prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce este nou în viața ei.

Pe instagram, Ilinca Vandici postează fotografii care au legătură cu jobul ei, imagini din vacanțe, fotografii de familie, vedeta dorind ca cei ce o urmăresc să ajungă să o cunoască foarte bine. 

Citeste si: Ilinca Vandici, premiul pentru "Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV" în cadrul Galei "I Success Awards- Romanian Edition"

Cine este soțul Ilincăi Vandici?

Ilinca Vandici este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, astfel că nu se afișează atât de des în prezența soțului sau băiețelului lor, preferând să trăiască în intimitate cele mai importante momente din viața de familie.

Soțul Ilincăi Vandici este Andrei Neacșu, iar cei doi au împreună un băiat. Povestea lor de dragoste a început întâmplător, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință. Ulterior, lucrurile au evoluat, iar cei doi au ajuns în fața altarului.

„Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa.

Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti.

Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a povestit Ilinca Vandici într-un interviu mai vechi, potrivit kfetele.ro.

Constanția se simte nedreptățită din cauza colegelor ei! Ce i-au făcut fetele concurentei: „De-a dreptul nedrepte”

Soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, este o prezență discretă în showbizul autohton. Acesta are afaceri în domeniul imobiliarelor și reușește să câștige sume importante de bani din cumpărarea și vânzarea de apartamente. 

Citeste si: Ilinca Vandici, vacanță de vis pe tărâmuri exotice. Ce destinație a ales frumoasa prezentatoare VIDEO