Iată ce nu știai despre Lidia Buble! Artista nu a fost cântăreață de la început. Care este legătura dintre cântăreață și Cristian Olteanu, membru al partidului PSD

,
Lidia Buble

Legătura dintre Lidia Buble și Cristian Olteanu

[Sursa foto: Instagram Lidia Buble + Facebook Cristian Olteanu - colaj KANAL D]

Lidia Buble a recunoscut de mai multe ori că nu a fost de la început solistă și a schimbat mai multe joburi. Se pare că prima dată a lucrat ca bonă pentru un cunoscut om politic din România. Iată despre cine este vorba!


In articol:

Lidia Buble a mărturisit că i-a plăcut de când era mică ideea de independență, mai ales independență financiară. Artista a spus că a început să lucreze de la o vârstă fragedă și că a încercat mai multe joburi până s-a convins că este destinată să facă muzică.

Lidia Buble a lucrat ca bonă pentru Cristian Olteanu, membru al partidului PSD

Un job pe care Lidia Buble l-a încercat a fost cel de bonă. Pentru că îi plăcea să aibă grijă de copii, Lidia a fost bona copiilor lui Cristian Olteanu, membrul partidului PSD.

Lidia Buble

Lidia Buble a lucrat ca bonă pentru Cristian Olteanu, membru al partidului PSD

[Sursa foto: Instagram Lidia Buble ]

„Am colaborat foarte bine cu Lidia Buble. Nu am ce să îi reproșez. A   fost impecabilă. E adevărat că acesta a fost primul ei job, din câte știu, când a venit în București, dar cred că nu a stat chiar un an.

Citeste si: Lidia Buble, lovitură de grație din partea fostului iubit. Ce spune Răzvan Simion despre fosta parteneră

Nu am o memorie foarte bună acum. Cred că a fost vorba de câteva luni. Nu am mai ținut legătura cu Lidia după aceea. Înțelegerea era pe un termen determinat. Dar pot să spun că am fost mulțumit de ea și că nu am ce să îi reproșez.", a spus Cristian Olteanu.

Lidia Buble a povestit în ce relații a fost cu politicianul, pe vremea când era șeful PNL Sector 5.

"Sunt o persoană independentă. Am lucrat şi ca bonă timp de un an de zile, să mă întreţin, la şeful PNL sector 5, Bucureşti, Cristian Olteanu.

Am mai fost manager de vânzări auto." , a declarat Lidia Buble, acum ceva timp.

Lidia Buble, trimisă în judecată de procurorii DIICOT

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT după ce a încercat să mituiască doi agenți de poliție care voiau să o testeze cu aparatul etilotest.

Citeste si: Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a dezvăluit motivul despărțirii lor. Artista i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit

Conform autorităților, cântăreața a apelat la această metodă pentru a convinge oamenii legii să nu o mai testeze cu aparatul etilotest și să treacă peste faptul că nu deținea nici declarație pe proprie răspundere.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ.", au transmis anchetatorii.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Cum arăta Lidia Buble pe vremea când nu o cunoștea nimeni. FOTO

Minivacanța începe cu aglomerație spre mare și spre munte. Ce sfaturi primesc șoferii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Incredibil! În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Detaliul care a scos totul la iveală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies