Horoscopul Mărțișorului. Ce le rezervă astrele zodiilor în prima lună de primăvară

,
horoscop martie 2021
Horoscop Martisor 2021

Horoscopul lunii martie 2021 se anunță a fi unul plin de surprize pentru toate cele 12 zodii. Iată previziunile astrale pentru luna Mărțișorului.


In articol:

Pe

întreaga perioadă a lunii martie, planeta Neptun va tranzita semnul Peștilor. Horoscopul lunii martie spune că unii nativi vor fi afectați de influența acestui semn astral, însă într-un mod extrem de subtil. Neptun are o influență nebuloasă, misterioasă, eterică și acționează asupra minții, ne dăm seama de efectele sale când a pus deja stăpânire pe noi. 

Ce rezervă horoscopul mărțișorului pentru fiecare zodie?

Neptun poate aduce haos în viețile unor nativi. Astfel luna mărțisorului poate să fie, spun astrele, lipsită de viziune, plină de confuzie, putem fi victime ale înșelăciunii, cădem în trădare, deoarece planeta ne conduce la dezamăgire. Nativii din toate cele 12 zodii trebuie să fie foarte atenți la influențele pe care le are Neptun și să nu cadă în capcană. Această lună este dedicată dependențelor și nebuniei.

Citeste si: 8 idei pentru mărțisoare făcute manual

Berbec

Berbecii, se vor bucura de evenimente luminoase și colorate. Vor avea parte de schimbări în dragoste și în relațiile cu cei apropiați. Este momentul potrivit pentru a analiza ce s-a întâmplat în viața voastră în ultimii ani. Va trebui să acordați mai multă atenție activităților pe care le aveți.

Pe plan profesional pot apărea evenimente plăcute, cât și mai puțin bune.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea parte de schimbări în planul afacerilor și al relațiilor personale. Ei ar putea avea îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor lor, pot apărea temeri și anxietăți cu privire la relațiile personale cu oameni dragi. Taurii pot înțelege dezamăgirile din viața lor personală, care vor fi rezultatul unei profunde introspecții.

Este important ca în această lună să amâne deciziile serioase, până la vremuri mai bune. 

Gemeni

Este necesar ca Gemenii să fie atenți la oamenii din jurlul lor, deoarece s-ar putea să aibă surprize neplăcute de la cei dragi. Gemenii ar putea întâmpina conflicte cu familia și apropiații. Cu toate acestea, nu vi se recomandă să luați o poziție activă în rezolvarea situațiilor controversate, ci să economisiți forță pentru alte domenii de activitate. 

Rac

Racii se vor bucura de reușite pe toate planurile, în ciuda frământărilor și a unui număr mare de probleme. Ei sunt sfătuiți să fie pe deplin înarmați și să nu se relaxeze în mod deosebit, deoarece nu sunt excluse situațile controversate în rezolvarea problemelor de actualitate importante, precum și exacerbarea periodică a relațiilor cu cei dragi. În ceea ce privește relațiile cu cei dragi, să găsească o înțelegere profundă cu partenerii, să devină un adevărat sprijin și prieten pentru ei.  

Leu 

Leii își vor dori să acorde o mai mare atenție oamenilor dragi din viața voastră. Atențiile nu vor fi îndreptate, însă, spre propria persoană. Va trebui să participați la activități de rezolvare a problemelor financiare și de altă natură. Leii ar trebui să fie atenți la amintirile vechi, neplăcute, deoarece pot aduce cu ei o dispoziție proastă și dorința de a se certa cu un partener, exacerbând situația în relațiile personale, care în martie, deci, va fi departe de a fi ideală. 

Citeste si: Care sunt, de fapt, cele mai fidele zodii. Chiar le poți încredința toată încrederea

Fecioară

Luna mărțisorului vine cu dorința de a schimba activitățile profesionale, de a îmbunătăți sănătatea și de a vă acorda mai multă atenție. Fecioarele trebuie să învețe o mulțime de informații interesante pe care le așteaptă de mult timp.

Nativii din zodia fecioară vor putea să rezolve toate situațiile controversate cu cei dragi, să rezolve conflictele și să aducă relațiile cu prietenii la un nivel complet nou de încredere. Nu este recomandat să faceți achiziții mari în luna martie, deoarece situația în sine poate fi împotriva risipei voastre, așteaptă până la vremuri mai bune, în plus, vor veni foarte curând pentru semnul tău.

Balanță

Pentru balanțe, luna martie va veni cu o scurtă perioadă de repaos, în timpul căruia trebuie să schițeze un plan de acțiune pentru a rezolva problemele existente. Balanța va avea nevoie de o poziție activă, de multă determinare și răbdare pentru a rezolva toate situațiile dificile și controversate. Pe plan profesional trebuie să fie foarte atenți și fermi. Este posibil ca oamenii apropiați să-ți ascundă dorințele și intențiile. 

Scorpion

Povara grijilor și responsabilităților va fi ameliorată, temporar, pentru nativii Scorpion. Ei se vor bucura de liniște și momente plăcute pe care soarta le-a pregătit, pe care le merită pe bună dreptate. Vor exista surprize plăcute și în relațiile personale. Vor construi sau întări relații cu prietenii, părinții, partenerii și colegii. Într-o relație cu Scorpionii, se recomandă tact și moderație. Invitați-vă partenerul la o plimbare romantică sau la un restaurant, eforturile dvs. vor fi apreciate. 

Săgetător 

Soluționarea problemelor va fi un punct de interes în acestă lună pentru Săgetători. Proiectele pe care le-a început în februarie vor începe să aducă rezultatele dorite. Astfel, situația lor financiară și va începe să se îmbunătășească, fapt ce va duce la o viață mai pașnică. Vă așteptați la schimbări radicale, mulți dintre voi vor putea vedea în cele din urmă posibile soluții la problemele existente. Dificultățile din sfera materială vor rămâne în continuare, dar Săgetătorul va începe să le trateze diferit, vor vedea cum merită să acționeze, vor înțelege pe ce industrie să se concentreze și va fi posibil să-și planifice viitorul. 

Capricorn 

Primăvara va veni cu mici schimbări în sfera profesională și de afaceri pentru cei din zodia Capricorn. Ei vor continua să acorde multă atenție rezolvării problemelor financiare, cu toate acestea, va fi posibil să planificați clar acțiunile în rezolvarea problemelor existente. Conștientizarea Capricornilor în multe aspecte profesionale vă va oferi o mulțime de puncte în fața concurenților.

Vărsător 

Veți avea posibilitatea de a simți puterea și încrederea în viitor, acest lucru se va reflecta în faptul că mulți dintre apropiați vor apela la tine pentru sfaturi și ajutor. Nativii Vărsător vor împărtăși ceea ce au cu generozitatea lor caracteristică. În această perioadă a majoritatea reprezentanților semnului zodiacal vor avea o credință fermă în succes, că pot realiza totul. Toate întreprinderile Vărsătorului din luna martie vor aduce probabil dividendele dorite, multe proiecte vor dobândi caracterul pe termen lung. 

Citeste si: 4 trăsături și identități ale bărbatului Pești

Pești

Luna mărțișorului va aduce o mulțime de informații utile pentru nativii Pești, permițându-le să își facă planuri clare pentru viitor. Peștii vor avea ocazia să își prezică viața pentru ceva timp înainte, ceea ce se va referi la activitățile financiare și sfera relațiilor personale. Va fi o perioadă în care nu merită să faceți achiziții mari, în special cele care nu au fost planificate în prealabil, dar se fac doar sub influența dispoziției. Deoarece Peștii sunt un semn zodiacal foarte emoțional, vi se recomandă să vă rețineți impulsurile până când problemele financiare vor fi soluționate.  

Citeste si: Cele mai înfricoșătoare trăsături ale fiecărei zodii! Care sunt nativii de care trebuie să te ferești

 

Citește-ne pe
Citește și:

4 trăsături și identități ale bărbatului Pești

PRIORITATE de pandemie: Klaus Iohannis PROMITE noi achiziții pentru dotarea Armatei

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Cele mai înfricoșătoare trăsături ale fiecărei zodii! Care sunt nativii de care trebuie să te ferești

Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies