Horoscop duminică, 28 februarie 2021. Nativii vor avea o zi plină de reușite. O zodie va primi o sumă de bani mult așteptată

,
Horoscop: Balanțele vor primi o sumă de bani
Horoscop duminică, 28 februarie 2021

Consultă horoscopul zilei de 28 februarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.


In articol:

Horoscopul pentru ziua de duminică, 28 februarie 2021, este

plin de surprize. Nativii vor avea parte de multe reușite, însă pot apărea și șituații neașteptate care va pot da programul peste cap, trebuie să fiți foarte atenți ca să nu vă treziți că ratați vreo șansă de afirmare.

Ce rezervă horoscopul zilei de duminică, 28 februarie 2021, pentru fiecare zodie?

Nativii vor avea parte de multe surprize la sfârșitul acestei luni, zodiile vor pune mai mult accent pe situația financiară și de afaceri, cât și pe cea interpersonală. Unele zodii vor primi sume considerabile de bani, răsplată pentru munca depusă, iar altele vor face investiții de succes. Balanțele vor primi o sumă de bani mult așteptată. Iată ce rezervă horoscopul zilei de duminică, 28 februarie 2021, pentru fiecare zodie:

Berbec

Poate veți face niște schimbări, apelați la un specialist, cereți sfaturi, sau vă ghidați după ce simțiți. Este posibil să primiți o sumă de bani sau atenții din artea celor care vă apreciază, veți avea o zi cu mare încărcătură emoțională și se poate să luați

și o decizie importantă.

Taur 

Este posibil să vă uniți forțele cu ale unor persoane care își doresc la fel de mult ca și voi succesul și o să fie un efort colectiv.Apar noutăţi care vă ţin în priză, vă dau de lucru, să acţionaţi pe mai multe planuri să fructificaţi nişte oportunităţi şi să vă relansaţi pe scenă socială. 

Gemeni

Poate faceți un sacrificiu financiar să plecați într-o vacanță, să va distrați, sau să-i trimiteți pe copii într-o excursie. Poate vi se plătesc niște proiecte, ore suplimentare și o să strângeți o sumă de bani de care să nu vă atingeți prea curând pentru a putea face o investiție serioasă.

Rac

Poate veți face o vizită unor rude de prin țară să vedeți ce mai fac, cum o mai duc și să luați masa cu ei, poate faceți vreun chef.

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la ceva care se potriveşte ambelor părţi şi o să puneţi suflet ca să iasă ceva de calitate, şi să fie o reuşită. 

Leu 

Veți jongla cu banii și o să vă luați ce vă trebuie și ce vă place pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Poate veți lua un împrumut de la bancă ca să scăpați de griji, de datoriile care vă indispuneau tot timpul și vă veți putea relaxa.

Citeste si: Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Fecioară 

O să mai reduceţi un pic pretenţiile pe care le aveţi faţă de partenerul de cuplu ca să fie linişte la voi acasă, să vă puteţi înţelege. Poate vă veți întâlni cu un posibil partener de afaceri şi o să puteţi semna un contract, poate fi şi o colaborare şi să vă asiguraţi banii pentru cheltuielile masive ale casei.

Balanță

Veți primi o propunere de colaborare căruia dacă îi daţi curs o să obţineţi atât bani, cât şi o deschidere spre altă lume. O să luaţi banii pe care îi aşteptaţi mai demult şi o să puteţi pleca în vizită la rude, la prieteni, ca să mai uitaţi de grijile cotidiene.  

Scorpion

Sunteți dispuși să acceptați invitația la o plimbare, chiar dacă este de pe o zi pe alta, o gură de aer nu strică. Poate o să vă reveniți și scoateți pe piață ceva nou, puneți în practică idei, scoateți bani dintr-un hobby și veți avea parte de un nou început.

Săgetător 

Este cineva care vrea să fiți împreună și dacă sunteți singuri și rezonați cu această persoană o să fie foarte bine. Veți primi bani, un surplus picat cine știe de unde și o posibilă numire în funcție pentru că ați absolvit niște cursuri.

Capricorn

Se poate să întâlniţi pe cineva care să se asorteze cu voi, pe mai multe planuri şi să porniţi la un drum lung de-o viaţă cu această persoană. Se observă bani din particular, poate ați semnat pentru nişte colaborări şi o să vă descurcaţi frumos pe zona financiară, şi nu numai pentru că Jupiter pune o vorbă bună peste tot.

Citeste si: Horoscop vineri, 26 februarie 2021. Zodia care va suferi din dragoste astăzi. E o zi complicată pentru acești nativi!

Vărsător 

Este posibilă să semnați o colaborare sau un contract permanent cu cineva în care aveți mare încredere. E posibil să plecaţi de azi pe undeva şi să rămâneţi în funcţie de timp, de obligaţiile familiale şi de cât va ţine buzunarul în staţiunea preferată, ca să vă remontaţi. 

Pești

O să luați niște bani cu care ați putea pleca într-o excursie în care să vă limpeziți gândurile, să reveniți cu forțe proaspete acasă. Aveți de încheiat o serie de situații care var putea elibera de stres și viața voastră ar lua o întorsătură fericită, pentru că vați preocupat, în sfârșit, de voi.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Florin Cîţu, mesaj de ultimă pe Facebook: Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Horoscop vineri, 26 februarie 2021. Zodia care va suferi din dragoste astăzi. E o zi complicată pentru acești nativi!

Horoscop joi, 25 februarie 2021. Viața acestei zodii se poate schimba radical astăzi. Cine sunt norocoșii zodiacului?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies