Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022. Sfatul zilei: învață să ierți. Zodiile care vor trăi emoții puternice la început de săptămână

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 dec 2022, 08:05

Horoscop luni, 5 decembrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Descoperă horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Balanță se vor victimiza și le pot face o impresie destul de proastă celor din jur.

Horoscopul zilei

de luni, 5 decembrie 2022, oferă câteva descrieri generale. Este început de săptămână, iar mulți nativi ai zodiacului vor fi tentați să își asume tot mai multe responsabilități, fără să se gândească dacă își pot îndeplini sarcinile. Pot intra în încurcătură dacă nu vor fi ceva mai atenți în legătură cu acest aspect.

Sfatul zilei de luni, 5 decembrie 2022: Este o zi în care ar trebui să înveți să ierți, să le acorzi o a doua șansă persoanelor din viața ta care chiar merită acest lucru.

Cu siguranță nu îți va părea rău dacă vei face asta.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Berbec

Săptămâna va începe într-o notă pozitivă pentru tine. Poți primi vești bune la job, iar acest lucru îți va da o stare de bine. Mare atenție la promisiunile pe care le faci astăzi, în special celor din familie.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Taur

Dacă ai unele nelămuriri, nu ar strica să te documentezi mai mult și să le pui întrebări celor care sunt în măsură să îți răspundă. Nu lăsa nimic la voia întâmplării pentru că riști să faci tot felul de greșeli care cu greu vor mai putea fi reparate.

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Gemeni

La job există de ceva timp unele tensiuni între tine și un coleg, iar astăzi a venit momentul să lămurești lucrurile. Nu te mai ascunde după deget și spune exact ce te deranjează. Doar așa vei putea evita un conflict mai puternic. 

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Rac

Poți primi astăzi tot felul de vești care te vor emoționa până la lacrimi. Poate fi vorba despre o reușită pe plan profesional. Vei trăi emoții puternice.

Citește și: Horoscop Taur 2023. Nativii vor reuși să scape de lucrurile care îi țineau ancorați în trecut. Previziuni dragoste, carieră și sănătate pentru anul viitor

Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022 2022- Zodia Leu

Îți este destul de dificil să acorzi o a doua șansă, însă astăzi vei reuși, însă doar cu condiția să îți dorești din suflet acest lucru. Dacă o persoană apropiată chiar regretă unele lucruri care nu au mers bine, atunci ar trebui să o ierți și să lași trecutul în urmă.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 5 decembrie 2022: Zodiile care încep săptămâna într-o notă pozitivă. Un câștig financiar aduce ziua Dragonului de Apă

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Fecioară

Ai parte de un început de săptămână fabulos. Toate îți vor merge ca pe roate, atât în plan personal, cât și profesional. Nu este de mirare că vei radia de fericire. 

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Balanță

Vei avea tendința de a te victimiza destul de mult astăzi, iar acest lucru nu va fi pe placul celor cu care vei interacționa. Te pot judeca destul de aspru, astfel că ar fi bine să eviți să faci acest lucru, mai ales dacă situațiile prin care treci nu sunt chiar atât de grave. 

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Scorpion

Nu îți asuma prea multe responsabilități astăzi. Chiar dacă este abia începutul săptămânii și vei avea impresia că poți face față, în realitate nu va fi tocmai așa și ar fi bine să ții cont de acest aspect. În caz contrar, va fi nevoie să muncești destul de mult după program.

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Săgetător

Este o zi în care emoțiile vor pune stăpânire pe tine. Deși vei încerca să le ascunzi, vor fi unele lucruri care te vor da de gol. Nu ar trebui să te rușineze acest lucru, mai ales că este vorba despre o perioadă frumoasă din viața ta.

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Capricorn

Nu îți place să dai bani din prima zi a săptămânii, însă astăzi va fi nevoie să bagi destul de adânc mâna în buzunar. Unele cheltuieli neprevăzute îți vor da toate planurile peste cap.

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Vărsător

O persoană din cercul de prieteni va încerca să afle unele informații care țin de viața ta personală, lucru care nu îți va pica bine. Dacă va deveni foarte insistentă, atunci ar fi bine să iei atitudine.

Trei zodii vor fi afectate grav de Luna Plină din 5 februarie 2023. Viața lor va fi complet dată peste cap

Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022- Zodia Pești

Starea ta de sănătate nu este tocmai una bună, astfel că nu vei avea prea multă energie la început de săptămână. Acest lucru te poate pune în dificultate și ar fi bine să îți amâni ședințele sau activitățile importante și să faci tot ce ține de tine pentru a te simți ceva mai bine.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop Gemeni, decembrie 2022. Este o lună magică pentru acești nativi. Se anunță surprize în plan amoros

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies