Horoscop Berbec 2023. Ce provocări îl așteaptă pe nativul Berbec în luna ianuarie a anului viitor - Dragoste, bani și sănătate

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 aug 2023, 00:50

Berbecul se va axa mai mult pe domeniul muncii în luna ianuarie 2023

Sursa: https://pixabay.com/

Ce îi rezervă astrele Berbecului în luna ianuarie 2023?

Potrivit horoscop-2022.com, Berbecul se va axa mai mult pe domeniul muncii în luna ianuarie 2023.

Horoscop Berbec 2023. Cum începe nativul noul an și ce provocări îl așteaptă în ianuarie

Berbecul este caracterizat prin umor, poftă de viață dar și multă încăpățânare. Zodia Berbec începe pe 21 martie și durează până pe 21 aprilie. Dintre cele trei semne de foc, Berbec, leu și Săgetător, acesta are cea mai mare energie și cea mai mare voință de a acționa și de a reuși.

Berbecul este dominat de planeta Marte, considerată planeta energiei și a acțiunii.

Bărbatul născut în zodia Berbecului excelează prin: simțul umorului, talentul în bucătărie, sensibilitatea și creativitatea artistică, pofta de viață, iar pe de altă parte este căpos, are înclinații spre lenevie și refuză să ia lucrurile în serios.

Citește și: Cât de inteligent ești în funcție de zodie. Care sunt semnele zodiacale care ies în evidență

Bărbatul Berbec este un candidat ideal pentru profesii liberale, în zone creative. Este mult prea comod ca să fie întreprinzător privat și nu suportă să-și asume responsabilitatea angajaților, a contractelor economice, a birocrației și fiscalității.

Bărbatul Berbec în dragoste iubește cu fantezie, admiră cu generozitate și face cadouri unice, dar alese după gustul său.

Legat de sănătate, acesta este energic, viguros și rezistent și poate avea de suferit mai mult din cauza exceselor și a imprudențelor.

De-a lungul vieții se poate confrunta cu cefaleele, migrenele, afecțiunile căilor respiratorii superioare și ale ochilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia Berbec este cu picioarele pe pământ și: nu merge cu gluma până în pânzele albe, gătește cu plăcere, dar mai calculat și mai sănătos, își politizează mai judicios activitățile și cheltuielile, face concesii bărbatului, tratându-l deseori ca pe un copil, își cunoaște bine interesele profesionale și nu riscă răzvrătirea împotriva autorității.

Aceasta poate să se înregimenteze în statutul de angajată, dar își dobândește ușor o oarecare independență și reușește să mulțumească pe toată lumea, fără a-și pierde nimic din demnitate.

Femeia Berbec în dragoste știe foarte bine ceea ce face, chiar dacă dă impresia că lasă totul să curgă de la sine. Ea este de părere că umorul și îngăduința sunt cheile uniunii ei fericite cu partenerul.

Dacă-i punem calitățile la înaintare și nu forțăm în punctele slabe, Berbecul poate fi cel mai bun prieten, angajat sau partener de viață.

Citește și: Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Cum preferă zodiile să-și petreacă zilele libere. Unui nativ i se potrivesc locurile cu multă zăpadă

Berbecul în luna ianuarie 2023

Berbecul în luna ianuarie 2023 pune accentul pe siguranță, stabilitate, revizuirea reperelor sale principale din existență, agilitate mentală, o integrare avantajoasă printre oameni, o viață sentimentală solicitându-i străduințe, o activitate financiară fructuoasă și una profesională favorabilă afirmării. Pentru că se vor axa foarte mult pe domeniul muncii, pot face mici greșeli sau chiar să aprindă conflicte. Ideal ar fi ca aceștia să stea între prieteni de suflet, aceia cu care să iasă la distracții, cu care să își petreacă concediile, cu care împărtășească cele bune și rele.

Este o lună în care este dornic să acumuleze informații care îi pot ajuta să obțină recunoașterea și aprecierea venită din partea superiorilor. Este dornic să cunoască oameni noi și să socializeze. Important este să nu ia decizii indiferent în contextul în care se va afla.

Berbec Sănătate ianuarie 2023

Se poate vorbi despre o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 10 și 23. Berbecul este predispus la răceli, fracturi luxații, la insomnii, stres și depresii.

Berbec Finanțe ianuarie 2023

Pentru zodia Berbec, luna ianuarie va fi o lună plină de evenimente, pentru că Marte va prelua controlul acestora și, astfel, li se va oferi o mulțime de energie incontrolabilă.  La locul de muncă, vor avea tendința să fie destul de egocentric și să le pese doar de ei. Chiar dacă vor putea simți că nimeni nu le poate ține pasul, ar fi indicat să contribuie cu ceva în echipa lor și să își ajute colegii.

Berbec Dragoste ianuarie 2023

Până în data de 7 ianuarie, Berbecul va dori să conducă relația de cuplu. Începând cu data de 8 ianuarie va avea ocazia să cunoască o persoană de sex opus prin intermediul jobului sau a deplasărilor realizate în interes de serviciu. În a doua parte a lunii este presat de timp și se pare că ceilalți nu prea sunt dispuși să țină cont și de dorințele sale. Călătoriile în doi, o comunicare mult mai sinceră, față în față, îl pot ajuta să vadă care este, de fapt, calea pe care trebuie să o urmeze, în plan sentimental.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!