Guven Celebi are de gând să-l distrugă pe Sancar! "Să vedem dacă vei putea înfrunta păcatele unui trecut care nu-ți aparține" Aflați totul luni, 18 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Guven pune la cale un nou plan diabolic impotriva lui Sancar

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fostul ambasador, Guven Celebi, are de gând să îi distrugă viitorul lui Sancar alături de Mavi și va pune la cale un nou plan diabolic!

Sancar lupta din răsputeri pentru a-și recupera fiica de sub dominația obsesivă a fostului ambasador, Guven Celebi și în cele din urmă micuța Melek ajunge din nou la conacul Efeoglu, alături de tatăl ei și de toți cei care o iubesc cu adevărat. Între timp însă Guven nu va rămâne indiferent, ci dimpotrivă are de gând să se răzbune pe Sancar punând la cale un nou plan diabolic!

Luni, 18 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului: Guven Celebi are de gând să distrugă relația de iubire dintre Sancar si Mavi!

Deși inițial micuța Melek și-a dorit să o îndepărteze pe Mavi din viața tatălui ei, crezând că doar în acest mod, Nare va reveni alături de ea și vor fi o familie fericită că pe vremuri, treptat fetiță realizează faptul că femeia are un suflet bun și că suferă teribil după moartea fiicei sale. Mai mult decât atât, micuța Melek începe să empatizeze cu Mavi și să îi aline suferință cauzată de moartea fiicei ei în teribilul accident.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Melek se apropie din ce in ce mai mult de Mavi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa! Iată cât de tânără și frumoasă este mama celebrei actrițe Tuba Büyüküstün!

Pe de altă parte, Elvan îi mărturisește lui Gulsiye că s-a apropiat din ce în ce mai mult de Ali și că începe să aibă sentimente pentru el, semn că l-a dat uitării pe fostul ei soț și are de gând să meargă mai departe.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar o cere in casatorie pe Mavi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Apropierea dintre Mavi și Melek, îl detemină pe Sancar să ia o decizie importantă pentru viitorul familiei lui. Bărbatul îi propune frumoasei Mavi să se mărite cu el și astfel să devină o familie unită pentru micuța Melek. Sancar îi promite iubitei lui că va încerca să îi vindece rănile din trecut și o va face fericită.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Guven are de gand sa il distruga pe Sancar

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, fostul ambasador, Guven Celebi, nu admite că Sancar să își refacă viață alături de nouă lui iubita, Mavi și are de gând să le distrugă fericirea cu orice preț. Aflați luni, 18 aprilie 2022, ce plan diabolic va pune la cale bătrânul împotriva lui Sancar, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Elvan din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă în ipostaze neobișnuite! Iată ce face talentata actriță Hivda Zizan Alp când nu se află pe platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Elvan din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă în ipostaze neobișnuite! Iată ce face talentata actriță Hivda Zizan Alp când nu se află pe platourile de filmare!

Scandal politico-mediatic în SUA: George Soros intră în forță pe piața radio și vizează publicul hispanic tot mai apropiat de republicani

Elvan din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă în ipostaze neobișnuite! Iată ce face talentata actriță Hivda Zizan Alp când nu se află pe platourile de filmare!

Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Tülin Yazkan a părăsit distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a dat viață personajului Menekşe!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies