Elvan din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă în ipostaze neobișnuite! Iată ce face talentata actriță Hivda Zizan Alp când nu se află pe platourile de filmare!

,

Hivda Zizan Alp face parte din tânăra generație a actorilor din Turcia și a dovedit un talent desăvârșit în producțiile în care a jucat până acum.


In articol:

Publicul din România a cunoscut-o recent pe actrița Hivda Zizan Alp în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care această a dat viață personajului Elvan, nora familiei Efeoglu. Deși are doar 28 de ani, Hivda a reușit să cucerească telespectatorii din Turcia și din străînătate datorită talentului ei uluitor și a carismei sale deosebite.

Dincolo de pasiunea ei pentru actorie, tânăra Hivda și-a cultivat și talentul muzical de excepție. De curând, această a publicat câteva imagini pe contul ei de socializare în care apare pe scenă în timpul unui concert rock, alături de o trupa din Turcia.

Elvan din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă în ipostaze neobișnuite!

Hivda Zizan Alp a venit pe lume în anul 1993, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții ei au îndrumat-o încă din copilărie să își urmeze cele două mari pasiuni pentru teatru și pentru muzică. Peste ani Hivda a decis să studieze Facultatea de Muzică, secția vioara, în cadrul Conservatorului de Stat Mimar Sinan, iar ulterior această a urmat și cursurile Facultății de Teatru în cadrul Universității Halic. Astfel, tânăra Hivda a devenit așa cum visase încă din copilărie o atât actrița, cât și cântăreața.

Hivda Zizan Alp

Hivda Zizan Alp, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Hivda Zizan Alp]

Citeste si: Cine este și câți ani are carismatica Elvan din serialul Fiica ambasadorului! Iata ce pasiune nebănuită are Hivda Zizan Alp

La scurt timp după absolvirea studiilor superioare, Hivda Zizan Alp a început să profeseze în ambele domenii de suflet. Primul contact cu platourile de filmare a fost atunci când a participat la filmarea unor reclame, iar rolul ei de dibut a fost în anul 2013, în serialul Kaçak. Ulterior au urmat alte câteva roluri în producții de excepție, care i-au adus și primii pași către celebritate și către o carieră strălucită în domeniul actoriei. Însă Hivda nu a lăsat deoparte nici muzică, și dimpotrivă a început să susțînă mici concerte la vioara, iar muzică ei a fost îmbrățișată de public.

De curând, talentată Hivda Zizan Alp a publicat pe contul ei de socializare imagini în care apare pe scenă cântând alături de o trupa rock, semn că tânăra actrița face parte deja dintr-o trupa renumita in Turcia. Hivda pare ca se simte extrem de bine pe scena si traieste la intensitate maxima momentul, asemenea marilor artisti. 

Hivda Zizan Alp

Hivda Zizan Alp, in concert

[Sursa foto: Instagram Hivda Zizan Alp]

Citeste si: Elvan din serialul Fiica ambsadorului, transformare fizică uluitoare, după încheierea filmărilor! Iată cât de mult a slăbit celebra actriță Hivda Zizan Alp!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Micuța Melek, surpriză uluitoare din partea colegilor ei de platou din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce cadou inedit i-au pregătit actorii simpaticei Beren Gençalp, de ziua...

Se schimbă regulile în SUA - Novak Djokovic ar putea participa la US Open

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arăta Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” în urmă cu mai mulți ani. Cu părul scurt, Tuba Büyüküstün este greu de recunoscut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies