Guclu si Burcu din serialul "Meryem", un cuplu reusit atat pe platourile de filmare cat si in viata reala! Iata cum au fost surprinsi Serenay Aktas si Kenan Acar in escapadele lor romantice!

Guclu si Burcu din serialul "Meryem" traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape un an.

Desi are doar 28 de ani, Kenan Acar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie si a reusit cucereasca inca de la debut, publicul feminin din Turcia.

Insa rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel din serialul "Meryem", a intruchipat un personaj puternic, justitiar "Guclu", cu care s-a identificat perfect. In timpul filmarilor, tanarul a legat prietenii frumoase cu toti colegii sai, insa totodata si-a intalnit si marea dragoste.

Kenan Acar  s-a indragostit iremediabil de frumoasa actrita Serenay Aktas, cea care interpreteaza rolul comisarului Burcu. Soarta a facut ca cele doua personaje pe care le interpreteaza in serial sa formeze un cuplu, conform scenariului, ceea ce a dus in scurt timp la transpunerea frumoasei lor povesti de iubire si dincolo de platourile de filmare.

Cei doi indragostiti au continuat sa formeze un cuplu si dupa incheierea filmarilor pentru serialul de succes "Meryem" si nu au evitat sa se afiseze in public impreuna, ci dimpotriva au aratat tuturor cat de fericiti sunt.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate