Selma din "Meryem", o mamica implinita si fericita, dincolo de platourile de filmare! Iata cum arata celebra actrita Gulden Avsaroglu, in cel mai frumos si reusit rol al vietii sale!

Gulden Avsaroglu este o actrita de succes in fata camerelor de filmat, iar in viata reala este o mamica si o sotie devotata.

Gulden Avsaroglu s-a nascut in 1980, in Istanbul, intr-o familie modesta. Si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a fost indrumata de parinti pe drumul catre o cariera artistica, pentru a-si fructifica talentul. Tanara extrem de ambitioasa, Gulden a urmat Facultatea de Teatru si Film in cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, insa si-a inceput cariera de actrita inca de la varsta de zece ani, cand a avut prima tangenta cu lumea tumultoasa a serialelor de televiziune si a pasit pentru prima data pe un platou de filmare.

Astfel ca in 1989, a inceput sa joace in serialul  Bizimkiler", unde desi era doar un copil de zece ani a reusit sa cucereasca publicul cu farmecul sau aparte si cu o frumusete rapitoare. Aceasta prima experienta artistica avea sa-i deschida un drum presarat cu succese, deoarece micuta protagonista avea sa devina o actrita foarte apreciata. Aceasta a primit multe roluri in seriale de succes de-a lungul timpului: "Cicek Taksi" (1995), "Ikinci Bahar" (1998), "Mutluyüz Ailesi" (2001), "Yeni Hayat" (2001), "Caylak" (2003), "Alacakaranlik" (2003), "Demir Leblebi" (2007), "Ey Ask Nerdesin" (2009), "Kadınların Kullanma Kılavuzu" (2010), "Cumbur Cemaat Aile" (2010), "Dusman Kardesler" (2012),     "Iliski Durumu Karisik" (2015).

In 2017 a fost cooptata sa joace in serialul "Meryem", in care a primit rolul Selma, jucand alaturi de multi actori tineri, aflati la inceput de cariera, de care s-a atasat foarte mult.

Desi s-a dedicat enorm carierei sale, Gulden Avsaroglu a reusit sa isi cladeasca si o familie frumoasa, alaturi de barbatul iubit, caruia i-a daruit o fetita superba. Cei trei petrec mult timp impreuna si sunt extrem de uniti.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate