Burcu renunta la iubirea lui Guclu! Afla ce anume o determina sa renunta la barbatul iubit si cum va reactiona tanarul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D!

Comisarul Burcu are parte un soc atunci cand in fata ei apare Kaan, sotul ei.

Tekin Berker, partenerul de afaceri al lui Yurdal Sargun, nu are liniste de cand a aflat ca, odata cu moartea lui Oktay, a pierdut si banii oferiti procurorului. Afaceristul le da tarcoale tuturor celor care sunt implicati in aceasta actiune iar Tulin, Naz si mama lui Oktay sunt in pericol. Aparitia unui personaj controversat si extrem de periculos il ingrozeste pe Tekin.

Savas si Meryem afla intr-un mod brutal, din surse diferite, ca Yurdal a fost implicat in moartea tatalui fetei. Meryem crede ca Savas incearca sa isi protejeze tatal, desi stie ce a facut afaceristul.

Comisarul Burcu are parte un soc atunci cand in fata ei apare Kaan, sotul ei. Politistei nu-i vine sa creada spusele barbatului, atunci cand acesta ii explica de ce a fost nevoit sa dispara din viata ei. la indemnul lui Kaan, Burcu trebuie sa renunte la iubirea lui Guclu. 

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate