Gorkem pune presiune pe Fatih și îi spune că vrea un copil cu el. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 70 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 20 iunie 2024

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 70 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 20 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 70 al serialului “O dragoste”?

Pembe devine suspicioasă fiindcă Abdullah sosește târziu acasă aproape în fiecare zi.

Fatih i-a spus lui Doga că regretă tot ce i-a făcut și a implorat-o să îi mai dea o șansă.

Doga îi spune că se împacă cu el cu condiția să meargă amândoi la familia lui și să le spună că o iubește, că se vor recăsători și vor locui separat. Îi dă timp până a doua zi să facă acest lucru.

Gorkem este supărată că tatăl ei se recăsătorește și îi spune lui Fatih că de acum el este singura ei familie și că își dorește să aibă copii împreună.

Atunci Fatih nu poate să îi spună că el vrea să divorțeze și să se întoarcă la fosta lui soție. A doua zi, el îi spune lui Doga că are nevoie de timp însă ea îi zice că știa că nu va avea curajul să facă ce i-a cerut. Îi spune și că nu îl mai iubește și că știe că nici el nu o iubește ci doar îl deranjează că ea este independentă și fericită fără el.

Conversația lui Ruzgar cu Abdullah o pune pe Nursema într-o situație foarte dificilă. Abdullah nu-i permite fiicei sale să mai lucreze la canalul de televiziune. Ruzgar își dă seama de greșeala lui dar este prea târziu.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Urmărește ce se întâmplă în serialul tău preferat, online live sau pe Kanal D.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 70- lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește online live serialul subtitrat “O dragoste” numai pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" a reușit să atragă atenția publicului prin povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale.

Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

La centrul acțiunii se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele dintre generații și diferențele de perspectivă.

„O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.