Giani Kirita, luat la intrebari de Cosmin Cernat: "Oamenii te vad nebun, te vad facand niste gesturi anapoda... Cine e Giani Kirita?" Cum a raspuns fostul fotbalist

Odata cu schimbarea regulamentului emisiunii Exatlon Romania, Giani Kirita a avut mai multe iesiri "explozive" fata de concurentii din echipa adversa.

In Arena de marti seara, inainte de a incepe discutiile despre jucatorii nominaliati in aceasta saptamana pentru eliminare, Cosmin Cernat a vrut sa stie de unde vine acest spirit vulcanic al lui Giani Kirita.

 

"Am plecat de mic, cu geanta in spate, de la 14 ani. Mi-am urmat drumul chiar daca n-am avut un tata care sa ma ajute, ma duceam si dadeam probe la diverse echipe. Nu ma primeau, pentru ca n-aveam pe cineva in spate. Am plecat si cu trenul, am ajuns si in liga a doua, si a treia, si a patra, pana am ajuns cine sunt acum", a povestit Giani despre viata sa.

 

Citeste si: Dupa CINCI saptamani, Faimosii fac iar nominalizari pentru ELIMINARE! Toti se asteptau sa fie nominalizat Oltin, insa celelalte doua nume au venit ca un soc pentru fani!

 

"Oamenii te vad pe tine nebun, te vad facand niste gesturi anapoda uneori, pe care stiu ca le regreti ca le faci [...] Omul ala, cine e el?", a continuat Cosmin Cernat.

 

"E omul pe care il vede toata lumea, simplu si direct. Omul care arde pentru tot ce face, de cand ma stiu asa am fost. Ii place ca oamenii din jurul lui sa fie corecti. Cand Giani Kirita vede o incorectitudine, atunci vad si un alt Giani Kirita", a spus fotbalistul.

 

Iata ce a mai declarat:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate