Dupa CINCI saptamani, Faimosii fac iar nominalizari pentru ELIMINARE! Toti se asteptau sa fie nominalizat Oltin, insa celelalte doua nume au venit ca un soc pentru fani!

Inca din prima saptamana in Republica Dominicana, Oltin a stiut ca el va fi prima nominalizare pentru eliminare. A petrecut, totusi, patru saptamani alaturi de #Faimosii.

Ca de obicei, s-au facut trei nominalizari: una din partea echipei, una din partea jucatorului saptamanii, Catalin Cazacu si una din partea castigatorului jocului pentru imunitate, Valentin Chis.

Cu majoritate zdrobitoare, dar si cu regret in suflet pentru ca se despart de un prieten, Faimosii l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu.

A noua nominalizare, facuta de Catalin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar.

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

"Exatlon este cu adevarat o competitie grea si cred ca, din punct de vedere al echipei, Didi este optiunea mea in seara asta",   a spus, emotionat Catalin.

A treia nominalizare, facuta de Valentin Chis, a vizat-o pe Larisa Vasile.

"Este vorba de o atitudine vizavi de joc, uneori. Mi-as dor ca aceasta nominalizare sa n-o fac in scop de a elimina,  ci de a motiva si de a trezi putin prezenta persoanei in acest concurs", a spus Valentin despre alegerea sa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies