Geta Sterp, de la nuntă, direct la oi! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă chiar de fratele ei, Iancu: "Nu știu cum de a lăsat-o Sebi" | Video

Author: Diana Tilă

Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Geta Sterp, imediat după nuntă. Iancu Sterp a filmat tot!

Duminică, 2 octombrie, Geta Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Cei doi tineri au avut parte de o nuntă ca-n povești. Însă, imediat după petrecere, în loc să se odihnească, sora lui Iancu Sterp a trecut direct la treabă. Tânăra s-a întors acasă, pentru a-l ajuta pe fratele ei să aleagă oile pe care să le vândă.

Citeste si: Ipostaza inedita în care s-a fotografiat Iancu Sterp după nunta Getuței. Puțină lume a avut ocazia să îl vadă cum e cu adevărat

Geta Sterp, de la nuntă, direct la oi! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă chiar de fratele ei, Iancu

A fost petrecere mare în familia Sterp în urmă cu câteva zile. Geta, sora lui Culiță și a lui Iancu, s-a căsătorit, și a avut o petrecere  spectaculoasă.

Geta avut două perechi de nași, iar una dintre ele a fost chiar sora ei Ileana și soțul său. 

Geta Sterp a ales o rochie pe cât de simplă, pe atât de elegantă și rafinată, o rochie demnă de o prințesă cu un voal lung, până în pământ și un detaliu inedit în zona gâtului.

Citeste si: Ileana Sterp arunca bomba despre logodnica lui Culiță Sterp! Cele două nu mai sunt deloc apropiate. Care ar fi adevăratul motiv: "Au apărut discuții!"

Familia Sterp a petrecut până dimineață, însă, după câteva ore de somn, aceștia au trecut direct la treabă. În vlogul pe care la publicat Iancu pe YouTube, acesta a dezvăluit că trebuie să aleagă oile bătrâne pentru a le vinde. Tânărul a avut o echipă puternică, așa cum a mărturisit și el, însă omul de bază a fost Geta.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"După trei zile, cât am petrecut la nuntă, ne-am întors la oile noastre. Uitați ce echipă puternică am aici. Și mireasa e aici", a spus Iancu.

Getuța, glumeață din fire, i-a spus lui Iancu:" Dragă, m-am întors de la nuntă, dar sunt cu verighetă și cu manichiura făcută, nu pot să mi-o stric la oi."

"Geta, pe lângă că s-a măritat, vrea să mă ajute și astăzi. Cred că pentru ultima dată o mai prind la oi. Nu știu cu de a lăsat-o Sebi, și a venit și Sebi", a spus Iancu.

"Avem misiune să alegem oile bătrâne să le vindem. Așa că am făcut o gașcă serioasă", a spus Iancu.

Cu câteva zile înainte de nuntă, Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Sora lui Iancu Sterp s-a filmat în timp ce plângea și a explicat în vlogul ei care este motivul real pentru starea ei.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Se pare că Sebi, soțul Getei, nu este de acord ca tânăra să aibă grijă în continuare de animale. Aceasta a mărturisit că și-au făcut alte planuri de viitor. Astfel, familia Sterp va fi nevoită să vândă din oile pe care le are, pentru că mama Geta nu se va putea ocupa singură de animale Geta a mărturisit că au aproximativ 1.000 de oi.

Citeste si: Geta și Sebastian, cel mai frumos și emoționant dans al mirilor! Iată ce melodie au ales cei doi îndrăgostiți și cum au fost surprinși pe ringul de dans!

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies