Georgina Rodriguez, umilită în public de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a stat cu ochii ațintiți numai pe jurnalista care l-a prezentat la Al Nassr și i-a zâmbit. Zvonurile despre despărțire par să se concretizeze

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2023, 21:33

Cine este Fatma Fahad, jurnalista arabă pe care a pus ochii Cristiano Ronaldo

Sursa: Instagram Cristiano Ronaldo

După ce au apărut zvonuri despre posibila despărțire dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, acum, fotbalistul a lăsat să iasă la iveală un alt detaliu care demonstrează că relația lor scârțâie.

Ronaldo pare că nu mai ține cont de prezența Georginei Rodriguez în public. În timpul prezentării sale la Al Nassr, fotbalistul nu și-a putut lua ochii de la jurnalista arabă prezentă pe scenă, Fatma Fahad.

Cristiano Ronaldo a fost atras în totalitate de jurnalista arabă care l-a prezentat la Al Nassr, totul s-a întâmplat sub privirea Georginei

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez par să aibă probleme serioase în cuplu. Dacă l-a început au fost doar zvonuri despre posibila lor despărțire, ei bine, odată cu trecerea timpului, informațiile apărute în presa spaniolă par

să se concretizeze. Ultima situație în care Georgina a fost pusă de către fotbalist pune și mai tare paie pe foc.

La prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, eveniment la care au participat aproape 20.000 de oameni, CR7 a fost surprins privind-o insistent, și cu un zâmbet permanent pe buze, pe Fatma Fahad, jurnalista arabă care a participat la evenimentul dedicate trecerii portughezului la noua sa echipă, potrivit wowbiz.ro.

Întreaga situație s-a produs sub ochii iubitei sale, Georgina, care a fost prezentă la eveniment și care a încercat să salveze aparențele.

Citește și: Probleme în paradis! Georgina, primul mesaj postat după ce ea și Cristiano Ronaldo au amânat nunta: ”Nu fără mine”

Cine este Fatma Fahad, jurnalista arabă pe care a pus ochii Cristiano Ronaldo

Fatma Fahad, jurnalista căreia Ronaldo i-a făcut ochi dulci toată seara, este angajata televiziunii saudite și a participat la prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, alături de colegul ei Wim Al Dahil.  

Prezența unei femei la un asemenea eveniment grandios organizat în jurul venirii lui Cristiano la Nassr poate fi interpretată și ca o dovadă de deschidere a politicii Arabiei Saudite.

Citește și: Imagini incredibile pe străzile în Argentina, după victoria naționalei lui Messi la Campionatul Mondial. Ce mesaje au devenit virale după meciul anului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că zvonurile apărute în presă ușor-ușor se concretizează, problemele din cuplul Ronaldo-Rodriguez par să fie tot mai vizibile. Gurile rele spun că cei doi se afișează în continuare împreună pentru au foarte mult de câștigat de pe urma contractelor de publicitate.

”Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă.   În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă", a mai

explicat și jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!