Cristiano Ronaldo a fost concediat de la Manchester United! Clubul a început demersurile legale pentru încetarea contractului

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 aug 2023, 05:45

Cristiano Ronaldo a fost concediat de la Manchester United

Sursa: Instagram Cristiano Ronaldo

Zilele lui Cristiano Ronaldo la Manchester United sunt numărate, după ce clubul a luat decizia de a-l da afară pe starul portughez, după declarațiile pe care le-a făcut într-un interviu recent. Clubul a decis să nu-i plătească niciun ban.

Cristiano Ronaldo a făcut, recent, o serie de declarații tranșante despre clubul de fotbal pentru care lucra. Astfel, Manchester United a început procesul de rupere a contractului, fără a-i plăti vreo despăgubire starului portughez, după ce acesta a acuzat clubul că l-a ”trădat” și a spus că managerul Erik ten Hag i-a arătat o „lipsă de respect”, lăsându-l pe bancă. Atacantul era plătit cu 500.000 de lire sterline pe săptămână. 

Ronaldo a fost dat afară de la Manchester United. Echipa de fotbal nu vrea să-i plătească niciun ban!

Manchester United a început demersurile pentru a-l da afară de la club pe Cristiano Ronaldo, după interviul tranșant cu Piers Morgan. Clubul a început procesul legal de  concediere  efectivă a lui Ronaldo prin ruperea contractului său de 500.000 de lire sterline pe săptămână, fără a-i plăti starului portughez vreun ban din cele 16 milioane de lire sterline pe care le-ar fi câștigat până la expirarea contractului în iunie, scrie Sportsmail. 

Citește și: Când începe Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022. Programul competițional și stadioanele care vor găzdui meciurile

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Avocații echipei de fotbal sunt convinși că fotbalistul a încălcat termenii contractului său prin acuzațiile aduse la adresa clubului, a celor de la Glazers, a managerului Erik ten Hag și a coechipierilor săi. 

Interviul a fost difuzat în două părți, miercuri și joi, după o serie de clipuri teaser difuzate încă din weekend.

United a declarat la începutul săptămânii că va lua în considerare răspunsul său după ce vor fi stabilite toate faptele, iar vineri a emis o declarație.

”Manchester United a inițiat în această dimineață măsurile adecvate ca răspuns la recentul interviu acordat de Cristiano Ronaldo în presă. Nu vom face alte comentarii până când acest proces nu se va încheia”, spune faimoasa echipă.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, s-a întors la Manchester United în vara lui 2021 și i-a acuzat acum pe Ten Hag și ceilalți oficiali că au încercat să-l oblige să părăsească clubul.

 „Nu am niciun respect pentru Ten Hag pentru că nu-mi arată respect nici el mie”, i-a spus Ronaldo lui Morgan. „Unii oameni nu mă vor aici – nu doar antrenorul, ci și ceilalți doi sau trei. Nu doar anul acesta, ci și anul trecut. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar ascultă, nu-mi pasă. Oamenii ar trebui să asculte adevărul. Da, mă simt trădat”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!