Georgiana Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dureros moment din viața ei: „O parte a inimii mele s-a rupt”

,
georgiana-rodriguez-cristiano-ronaldo-gemeni-sarcină

Georgiana Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dureros moment din viața ei

[Sursa foto: Instagram: georginagio]

Georgiana Rodriguez și Cristian Ronaldo au trecut prin cel mai dureros moment din viața lor în luna aprilie a acestui an. Modelul a născut, dar unul dintre gemeni a murit la naștere.

Georgiana Rodriguez și Cristiano Ronaldo se pregăteau să îi întâmpine pe gemeni, dar, din nefericire, unul dintre ei a murit chiar la naștere.

Acum, soția celebrului fotbalist și-a găsit puterea de a face câteva declarații.

Georgiana Rodriguez și Cristiano Ronaldo au pierdut unul dintre gemeni

Pe data de 18 aprilie, Cristiano Ronaldo a anunțat, pe contul său de Instagram, că unul dintre gemeni a murit la naștere. Cristiano Ronaldo și logodnica lui urmau să aibă o fată și un băiat, dar, din nefericire, doar fata a supraviețuit.

„Cu o tristețe profundă, trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere, în aceste momente, de a trăi cu puțină speranță și fericire.

Citeste si: Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, prima apariție publică de când a anunțat că unul dintre gemenii ei a murit la naștere

Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile! Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”, a fost mesajul postat de cei doi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Georgiana Rodriguez, dezvăluiri tulburătoare despre momentul în care și-a pierdut băiatul

Georgiana Rodriguez a declarat că anul 2022 a fost ca un roller coaster emoțional pentru ea. Nici bine nu a reușit să se bucure de nașterea gemenilor, că, în doar câteva secunde, unul dintre ei decedat.

Citeste si: Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un român după ce a postat o fotografie cu soția și copiii: „Se vede urât”

„Anul acesta, am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele, în doar câteva secunde. O parte mare a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

georgiana-rodriguez-cristiano-ronaldo-gemeni-sarcină

Georgiana Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dureros moment din viața ei:

[Sursa foto: Instagram: georginagio]

Atunci, am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variant: să trecem toți, împreună, peste tragedie”, a povestit Georgiana Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină logodnică în anul 2016. Acesta intrase într-un magazin cu haine de lux, acolo unde Georgiana Rodriguez lucra. Modelul a recunoscut că, de câteva ori, Ronaldo venea și o lua de la muncă, într-un Bugatti, deși ea venea cu autobuzul.

Jesus Hernandez, unchiul acesteia, o acuză pe Georgiana că a uitat de familia ei de când este într-o relație cu Cristiano Ronaldo.

De asemenea, bărbatul a spus chiar că Georgiana nu i-a zis unde este îngropat fratele lui care, în urmă cu trei ani, și-a pierdut viața din cauza unui infarct. Bărbatul susține că mereu a avut grijă de ea și de sora ei, dar banii au depărtat-o de familie.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Coronavirus - Cristiano Ronaldo şi impresarul său au donat trei unităţi de terapie intensivă a cate zece patruri unor spitale din Portugalia

Ultima oră | DNA face anunțul oficial despre reținerea lui Niculae Bădălău

Coronavirus - Cristiano Ronaldo şi impresarul său au donat trei unităţi de terapie intensivă a cate zece patruri unor spitale din Portugalia

La masa cu Ronaldo. Felul de mancare preferat al marelui fotbalist

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies