Georgiana Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dureros moment din viața ei: „O parte a inimii mele s-a rupt”

,
georgiana-rodriguez-cristiano-ronaldo-gemeni-sarcină

Georgiana Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dureros moment din viața ei

[Sursa foto: Instagram: georginagio]

Georgiana Rodriguez și Cristian Ronaldo au trecut prin cel mai dureros moment din viața lor în luna aprilie a acestui an. Modelul a născut, dar unul dintre gemeni a murit la naștere.

Georgiana Rodriguez și Cristiano Ronaldo se pregăteau să îi întâmpine pe gemeni, dar, din nefericire, unul dintre ei a murit chiar la naștere.

Acum, soția celebrului fotbalist și-a găsit puterea de a face câteva declarații.

Georgiana Rodriguez și Cristiano Ronaldo au pierdut unul dintre gemeni

Pe data de 18 aprilie, Cristiano Ronaldo a anunțat, pe contul său de Instagram, că unul dintre gemeni a murit la naștere. Cristiano Ronaldo și logodnica lui urmau să aibă o fată și un băiat, dar, din nefericire, doar fata a supraviețuit.

„Cu o tristețe profundă, trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere, în aceste momente, de a trăi cu puțină speranță și fericire.

Citeste si: Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, prima apariție publică de când a anunțat că unul dintre gemenii ei a murit la naștere

Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile! Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”, a fost mesajul postat de cei doi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Georgiana Rodriguez, dezvăluiri tulburătoare despre momentul în care și-a pierdut băiatul

Georgiana Rodriguez a declarat că anul 2022 a fost ca un roller coaster emoțional pentru ea. Nici bine nu a reușit să se bucure de nașterea gemenilor, că, în doar câteva secunde, unul dintre ei decedat.

Citeste si: Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un român după ce a postat o fotografie cu soția și copiii: „Se vede urât”

„Anul acesta, am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele, în doar câteva secunde. O parte mare a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

georgiana-rodriguez-cristiano-ronaldo-gemeni-sarcină

Georgiana Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dureros moment din viața ei:

[Sursa foto: Instagram: georginagio]

Atunci, am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variant: să trecem toți, împreună, peste tragedie”, a povestit Georgiana Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină logodnică în anul 2016. Acesta intrase într-un magazin cu haine de lux, acolo unde Georgiana Rodriguez lucra. Modelul a recunoscut că, de câteva ori, Ronaldo venea și o lua de la muncă, într-un Bugatti, deși ea venea cu autobuzul.

Jesus Hernandez, unchiul acesteia, o acuză pe Georgiana că a uitat de familia ei de când este într-o relație cu Cristiano Ronaldo.

De asemenea, bărbatul a spus chiar că Georgiana nu i-a zis unde este îngropat fratele lui care, în urmă cu trei ani, și-a pierdut viața din cauza unui infarct. Bărbatul susține că mereu a avut grijă de ea și de sora ei, dar banii au depărtat-o de familie.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Coronavirus - Cristiano Ronaldo şi impresarul său au donat trei unităţi de terapie intensivă a cate zece patruri unor spitale din Portugalia

Un gigant chinez investește 10 mil. euro la Timişoara, în prima fabrică din Europa. Grupul va produce componente pentru frigidere, espressoare şi aragaze

Coronavirus - Cristiano Ronaldo şi impresarul său au donat trei unităţi de terapie intensivă a cate zece patruri unor spitale din Portugalia

La masa cu Ronaldo. Felul de mancare preferat al marelui fotbalist

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies