Probleme în paradis! Georgina, primul mesaj postat după ce ea și Cristiano Ronaldo au amânat nunta: ”Nu fără mine”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 oct 2023, 04:50

Georgina, primul mesaj postat după ce ea și Cristiano Ronaldo au amânat nunta

Sursa: Instagram

La scurt timp după ce au apărut primele zvonuri despre faptul că Cristiano Ronaldo și Georgina au amânat nunta, iubita fotbalistului a transmis un mesaj pe o rețea de socializare.

Ronaldo, care tocmai a semnat cu Al-Nassr, din Arabia Saudită, se pare că se confruntă cu probleme în viața personală, relatează presa din Spania. Recent, acesta a anulat nunta cu iubita sa, fără să dezvăluie motivul care i-a determinat să ia această decizie.

Primul mesaj postat de Georgina după ce ea și Cristiano au amânat nunta

Presa din Spania susține că planurile de nuntă ar fi fost amânate și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. 

În urmă cu puțin timp, Georgina a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii, în timp ce se afla într-un avion privat, cu destinația Riyadh, alături de copii:  ”Nu fără mine”

De menționat că deși în avion s-a aflat și Ronaldo, cei doi nu au făcut nicio fotografie împreună. 

Citește și: Cristiano Ronaldo și-a băgat mâna în pantaloni, după care a făcut un gest incredibil. Totul s-a întâmplat pe terenul de fotbal

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nunta plănuită de Cristiano și Georgina a fost "trecută" pe modul stand by

Ronaldo a fost filmat foarte fericit la semnarea contractului după ce de Crăciun a primit cadou, cu o mare fundă roșie, o mașină de aproape 350.000 de euro din partea Georginei Rodriguez, mama copiilor săi. 

În spațiul public au început să circule zvonuri despre faptul că relația dintre cei doi s-ar fi răcit, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Acestea susțin că planurile de nuntă ar fi fost amânate și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. 

”Recenta dezamăgire a jucătorului la Cupa Mondială din Qatar cu echipa portugheză ar fi declanșat o criză, iar nunta pe care o plănuiseră e în stand by”, a afirmat jurnalistul Gonzalo Vazquez, care a dat de înțeles și că e posibil chiar să nu mai aibă loc.

Cristiano Ronaldo a avut un an slab din punct de vedere profesional cu Manchester United, care a culminat cu concedierea sa. Iar Campionatul Mondial l-a încheiat în lacrimi după ce selecționerul Fernando Santos a ales să-l țină pe banca de rezerve.

Totuși, cea mai mare decepție a lor s-a produs în aprilie, atunci când unul dintre gemenii născuți de Georgina a murit la naștere și a trăit doar fetița, Bella Esmeralda.

Citește și: Ce urmează pentru Cristiano Ronaldo, după despărțirea de Manchester United. Echipele la care ar putea ajunge fotbalistul