Imagini incredibile pe străzile în Argentina, după victoria naționalei lui Messi la Campionatul Mondial. Ce mesaje au devenit virale după meciul anului

Autor: Alina Petre
Actualizat: 19 dec 2022, 10:18

Sute de mii de oameni au ieșit pe strazile din Buenos Aires

Sute de mii de oameni au ieșit pe strazile din Buenos Aires pentru a sărbători victoria Argentineri în finala Cupei Mondiale.

Au fost imagini fabuloase după victoria Argentinei la Cupa Mondială. Sute de mii de oameni s-au strâns în Buenos Aires, la Obelisc, loc obişnuit de celebrare a victoriilor Argentinei, dar și în alte oraşe din ţara din America Latină oamenii au ieşit pe străzi.

Citește și: “Visul s-a încheiat”. A pierdut Cristiano Ronaldo lupta pentru cel mai bun fotbalist din toate timpurile?

Imagini incredibile pe străzile în Argentina, după victoria naționalei lui Messi la Campionatul Mondial

Sute de mii de argentinieni  au sărbătorit pe străzile din Argentina. Mai mulți fani au sărbătorit împreună cu familiile în faţa casei din Buenos Aires care a aparţinut fostului fotbalist Diego Maradona, cel care a condus echipa la triumful din 1986. Este cazul și lui Santiago, un tânăr în vârstă de 13 ani  "Nu-mi vine să cred! A fost greu, dar am reuşit, datorită lui Messi".

Fotografiile făcute publice au arătat străzile din Buenos Aires pline de oameni ieșiți să sărbătorească îmbrăcați în alb și albastru, culorile naționalei.

Președintele Argentinei Alberto Fernández a scris pe Twitter: „Mulțumim jucătorilor și antrenorilor. Sunt exemplul la care nu ar trebui să renunțăm. Avem oameni grozavi și un viitor grozav.”

„A fost un joc incredibil, uneori chinuitor.

„Această echipă i-a făcut pe oameni să se îndrăgostească de ea pentru prima dată după decenii”, a spus Diego Aburgeily, în vârstă de 46 de ani, care a aplaudat echipa naţională din suburbiile oraşului Buenos Aires.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Şi în alte oraşe din ţara din America Latină oamenii au ieşit pe străzi.

 

Ce mesaje au devenit virale după meciul anului

Finala Cupei Mondiale dintre Franța și Argentina a fost un meci intens discutat. Pe

rețelele de socializare au curs mesaje după victoria Argentinei la Cupa Mondială, unele dintre acestea au devenit imediat virale.

„Suntem fără suflare. A fost doar o finală incredibilă. A fost o plăcere să fiu aici. Nu am mai văzut așa ceva și nu cred că voi mai vedea vreodată așa ceva. A fost uluitor”, a declarat fostul internațional al Angliei Alan Shearer pentru presa străină.

„Ok, dacă am un atac de cord, este pentru că mă uit la această #FIFAWorldCup”, a postat Serena Williams pe Twitter.

„Ce partidă... Dacă cineva tot nu crede că acesta este cel mai frumos sport vreodată…”, a scris pe Twitter fostul mijlocaș al Arsenal Cesc Fabregas.

Citește și: Argentina este în finala CM 2022 din Qatar după ce a învins-o pe Croația în prima semifinală

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!