George și Andreea vă deschid larg porțile orașului Târgu Ocna, pentru a descoperi povestea sării dar și istoria Primului Război Mondial, sambata, 13 martie, la ROventura, de la 15:00!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Targu Ocna, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

De la una dintre cele mai frumoase saline din țară, până la Măgura Eroilor, tot ce am găsit pe Valea Trotușului vedeți sâmbătă, la ROventura.


In articol:

Sambata aceasta, 13 martie, nu va fi deloc o zi cu ghinion, asta pentru ca Andreea si George va invita sa calatoriti alaturi de ei intr-o noua destinatie de poveste din tara noastra.

Prezentatorii emisiunii "ROventura" ajung sambata, de la ora 15:00, pe Valea Trotușului, în vechiul târg al Ocnei.

Locul despre care Dimitrie Cantemir spunea că nu e demn de amintit decât prin ocnele sale de sare, și care si-a construit un viitor tocmai prin bogăția resurselor sale de subsol.

Andreea si George, o noua calatorie pe plaiurile moldave!

Astfel, Andreea si George vă vor dovedi că Târgu Ocna de astazi reprezinta mai mult decât mina de sare si chiar este un loc în care să-ți dorești s-ajungi într-o scurtă vacanță.
Orășelul înfloritor din zilele noastre, Targu Ocna, a fost cladit tocmai pe baza acestor resurse importante de sare, petrol si piatra, pe care locuitorii le-au valorificat inca din cele mai vechi timpuri.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
Locuri mirifice din tinuturile Targului Ocna.

Cei doi "roventurieri", Andreea si George, vor ajunge la Manastirea Magura Ocnei, un loc sacru, unde se impletesc frumusetea, credinta si eroismul. Aproape 15.000 de soldati români au căzut numai pe Măgura Ocnei.

Cunoscut acum drept Dealul Eroilor, locul îți face pielea de găină, datorita incarcaturii istorice pe care o detine.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
Imagine din interiorul salinei Targu Ocna.

Aura trecutului ii fascineaza pe cei doi prezentatori, care sunt curiosi sa descopere cat mai multe detalii despre minunatele locuri si monumente istorice din zona. Vizita pe plaiuri moldave e echivalentă cu o lecție deschisă de istorie.
Aventura celor doi va continua cu vizata la salina de la Târgu Ocna.

Mina e ca un orășel din adâncuri, desfășurat pe vreo nouă mii de metri pătrați, plin de atracții de tot felul.

Andreea Stravoiu si George Mihai vin cu noi aventuri si cu locuri de basm si in aceasta sambata, de la ora 15:00, la Roventura, pe Kanal D!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, de la iarna din Câmpulung Moldovenesc, direct către primăvara din Moinești

Citeste si: ROventura te invită să trăiești aventura vieții, în creierii munților! Sâmbătă, 6 februarie, de la 15:00, la Kanal D, George și Andreea străbat crestele înzăpezite ale Călimanilor, în căutarea adrenalinei și a celor mai pitorești peisaje de iarnă!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, de la iarna din Câmpulung Moldovenesc, direct către primăvara din Moinești

România riscă SĂ NU ACCESEZE miliardele din PNRR: Asta e MAREA BARIERĂ de la București, nici PSD nu a reușit să o ridice

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

George și Andreea își iau rămas bun de la anotimpul rece, pe Pârtia Rarău, care îi așteaptă încă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu zăpadă din belșug! Nu ratați ROventura,...

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies