ROventura te invită să trăiești aventura vieții, în creierii munților! Sâmbătă, 6 februarie, de la 15:00, la Kanal D, George și Andreea străbat crestele înzăpezite ale Călimanilor, în căutarea adrenalinei și a celor mai pitorești peisaje de iarnă!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Muntii Calimani, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Calatorii de serviciu, George și Andreea, isi încheie calatoria cu un popas culinar la stână, unde se delectează cu bucate de legendă, din Țara Dornelor.


In articol:

„ROventura” ajunge săptămâna aceasta in Muntii Calimani, pe urmele unora dintre cele mai bune bucate tradiționale, dar și a unor locuri de basm, rupte parcă din cărțile poștale pe care le trimiteau bunicii noștri pe vremuri.

George Mihai si Andreea Stravoiu va invita sambata aceasta de la ora 15:00, la Kanal D, într-o călătorie de neuitat, prin mirificul bazin al Dornelor, una dintre cele mai sălbatice și pitorești zone din țară.

Astfel, „ROventura” revine la poalele Călimanilor, după aventura off-road trăită aici, vara trecută.

George si Andreea, calatorie de neuitat in Muntii Calimani!

Ce doi calatori, George si Andreea, sunt intampinati cu aer familiar, in comuna Șaru Dornei, atât de frumos îmbrăcată în straie de iarnă, de aceasta data. Iar oamenii locului, adevărați ambasadori ai turismului de aventură bucovinean, sunt și ei gazde prietenoase și mereu pregătite de oaspeți pe cinste, cu bucate alese.

Andreea si George se vor bucura de o plimbare inedita cu snowmobil-ul. Acesta este, probabil, unul dintre cele mai frumoase moduri în care poți descoperi măreția Călimanilor și prin care te poți bucura totodată de distracție și adrenalină, fără să afectezi cu nimic natura și mediul înconjurător.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, calatorie de poveste in Calimani, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Astfel, primul popas, din tura cu snowmobilele, e și cel mai apreciat de turiști. Tibi își trimite înainte oameni care să pregătească focul, să aducă mâncarea, așa încât, odată ajunși aici, în creierii munților, să te poți dezmorți la căldura unui foc și răsfăța puțin, cu deliciile bucovinene.

În jurul mesei și al focului se nasc cele mai trainice prietenii și se croiesc amintiri de neuitat.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Muntii Calimani, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Seara se lasa rapid peste munti si cei doi calatori ajung la timp la adăpost, la mâncare și la căldură, la o stână turistică din Șaru Dornei, unde vor fi intampinati cu o cina bucovineana autentica. Felul principal, iedul în jintuit, pregătit la ceaun, e una dintre minunile culinare de la stână, care se pregătește la fel, indiferent că vorbim de adăposturile de vară, din singurătatea muntelui, ori de stânele turistice, mai de la șosea.

Nu ratati o noua călătorie fabuloasă, marca ROventura, în Bucovina, o zona de poveste, care o sa va incante si de aceasta data cu peisaje superbe si delicii culinare autentice, sambata, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, Bucovina, colț de Rai

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Bine antrenați în taina ospitalității, bucovinenii i-au fermecat pe George și Andreea, care abia așteaptă să vă împărtășească povestea gustului desăvârșit și-a unor plaiuri de...

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, Bucovina, colț de Rai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies