Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire: "Este viața mea"

,

Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire. A făcut anunțul pe contul personal de instagram. Despre ce este vorba?


In articol:

Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire. Concurentul le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram un lucru foarte important pentru el și la care se întoarce de fiecare dată cu mare drag.

Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire: "Este viața mea"

Dacă atunci când spun prima dragoste mulți oameni au în minte o anumită persoană, ei bine, lucrurile stau puțin diferit în cazul lui Gabriel. Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a ferit să recunoască că fotbalul este viața lui, sugerând astfel că este nerăbdător să se termine competiția și să intre din nou pe teren.

Gabriel a postat pe contul personal de instagram o fotografie de pe terenul de fotbal, iar în dreptul ei a scris un mesaj care demonstrează încă o dată că acest sport esta prima lui iubire: "Nu am cum să uit ce iubesc. Fotbalul este viața mea."

Citeste si: De unde avea Gabriel bani cand era cu Daiana? "Daca am vorbit cu femei inseamna ca ne-a fost la amandoi bine!"

Ce se întâmplă între Daiana și Gabriel? Incredibil cum au fost fotografiați

Daiana și Gabriel au format un cuplu în casa "Puterea Dragostei", relația lor nu a funcționat, s-au despărțit, iar acum, cei doi au fost fotografiați din nou împreună. Ce se întâmplă între ei?

Daiana și Gabriel au avut o relație de scurtă durată, dar în timpul pe care l-au petrecut împreună, cei doi au trecut atât prin momente în care au fost foarte fericiți, cât și prin clipe tensionate în care și-au spus cuvinte grele și au ajuns să se rănească reciproc. Acum, se pare că cei doi au depășit perioada dificilă din viața lor, fiind surprinși din nou împreună.

Citeste si: A inselat-o Gabriel pe Daiana cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''? Ce mesaje si-au dat cei doi

Pentru că au avut parte de câteva ore libere, concurenților din casa "Puterea Dragostei" li s-a permis să meargă la plajă. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru ca Daiana și Gabriel să îngroape securea războiului și să uite de neînțelegerile din trecut. Astfel, cei doi s-au afișat împreună la plajă, în ipostaze tandre, iar susținătorii lor au sperat ca cei doi să anunțe că formează din nou un cuplu.

Deși s-au fotografiat împreună, Daiana a vrut să lămurească cum stau lucrurile între ea și Gabriel. Se pare că cei doi au decis că este timpul să uite de problemele pe care le-au avut și să se apropie din nou unul de celălalt, dar de această dată în calitate de prieteni. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

 

 

Citește și:

Bianca face acuzații grave la adresa Bernei: "Trebuie să înveți să îți respecți bărbatul"

S-au certat de la bani. Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei" De ce au fost puse la zid Ella și Bianca?

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Andreea Mantea a plecat la petrecere, dar la scurt timp a fost sunată de mama ei: "Andreea, întoarce-te acasă că băiatul..." Ce se întâmpla cu micuțul David?

George a recunoscut totul despre relația cu Mona: "Nu am avut sentimente pentru ea." Ce planuri are cu Mădălina?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies