Gabriel Cotabita:”Tu n-ai simtit textul deloc!”

In cea de-a doua semifinala “KIDSing”, competitia pare tot mai stransa, iar replicile Juratilor sunt din ce in ce mai dure.

Milena Ordean Tanasa, din Roman, este una dintre concurentele favorite ale concursului. Aceasta  s-a remarcat la Auditiile care au avut loc la Piatra-Neamt, pe acordurile piesei trupei Cargo, “Ziua vrajitoarelor”.  In cea de-a doua semifinala, Milena va interpreta “Nunta”, cunoscuta melodie a formatiei Phoenix.

Dupa momentul artistic, in momentul jurizarii, Gariel Cotabita a taxat-o pe Melisa, reprosandu-i ca a “strigat” toata melodia.

“Rock-ul nu inseamna numai o atitudine de strigator. Ai reusit performanta greu de egalat; aceea ca nu ai avut nuante absolut deloc. Tu n-ai simtit textul deloc!”, i-a spus Gabriel Cotabita concurentei.

Antonia a simtit nevoia sa intervina si sa il contrazica pe colegul de platou, spunandu-i ca un copil nu poate trai melodia ca un artist care are experienta de viata.

“Hai sa nu fim atat de duri cu ei! Clar, sunt micuti si nu au cum sa transmita si sa simta 100%, melodia”, a adaugat Antonia.
Dincolo de aprecierile Juriului, Milena s-a bucurat din plin de experienta traita pe scena si de transformarile prin care a trecut pana la aparitia ei in Gale.

“Fiind vorba de o nunta de rockeri, stilistii show-ului mi-au propus o tinuta rock, cu stilizari inspirate din portul popular romanesc. Inclusiv dansatorii care ma vor insoti pe scena vor fi costumati in ton cu tema piesei. Va fi spectaculos!”, a povestit Milena.

Cum s-a incheiat discutia aprinsa intre Jurati, dar si care a fost verdictul final, veti afla miercuri, 15 octombrie, urmarind emisiunea “KIDSing”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate