Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol. Care dintre actori deține cei mai mulți fani în mediul online

,
Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol

Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol

Furkan Palali și Ibrahim Celikkol, protagoniștii din serialul fenomen ”Mă numesc Zuleyha” se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Iată care dintre aceștia se află în topul preferințelor fanelor.


In articol:

Furkan Palali și Ibrahim Celikkol se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. De-a lungul timpului au demonstrat că își merită locurile în topul celor mai de succes actori, pentru că au făcut din personajele lor nume de legendă. 

Furkan Palali și Ibrahim Celikkol sunt unii dintre cei mai apreciați actori din Turcia

Furkan Palali și Ibrahim Celikkol au făcut senzație cu rolurile lor în serialul fenomen ”Mă numesc Zuleyha”, care a ajuns la final în Turcia și care este difuzat în prezent la Kanal D.

Furkan Palali s -a născut în anul 1986 în orașul Konya, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi. Părinții l-a sprijinit constant în alegerile pe care le-a făcut în timp. Deși avea încă din adolescență o pasiune pentru teatru, Furkan Palali a decis să studieze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Hacettepe, la îndemnul părinților săi. 

Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol

Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol

Pasiunea pentru actorie i-a rămas impregnată pe suflet, astfel s-a decis, într-un final, să-și urmeze visul și să studieze în domeniul care îl pasionează cel mai tare.

S-a înscris la un program de Master în cadrul Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara, iar apoi a urmat și câteva cursuri de teatru predate de actorii Tuncay Özinel și Ferdi Merter. 

Cât despre Ibrahim Celikkol, s-a născut pe data de 14 februarie 1982, în orașul Izmir, din Turcia. Înainte de actorie a lucrat ca model profesionist, apărând pe podiumurile internaționale din întreaga Europa și a jucat baschet de performanță în echipa de tineret. Viața lui o altă turnură în 2009, când l-a întâlnit pe Sinav Osman, cunoscut regizor, scenarist și producător din Turcia care deține casa de producție Sinegraf.

Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol

Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol

Actorul s-a căsătorit în vara anului 2017 în Grecia cu arhitecta Mihre Mutlu. Doi ani mai târziu s-a născut fiul lor, Ali. Mariajul lor nu a rezistat, iar după patru ani au decis să pună punct.

Cei doi au încercat să-și salveze căsnicia de dragul fiului lor, Ali, însă, în final, au ajuns la concluzia că cel mai bine este ca fiecare să o ia pe propriul drum.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialele turcești ''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte'', de la Kanal D

Care dintre actori deține cei mai mulți fani în mediul online

Actorii din ”Mă numesc Zuleyha” fac ravagii în mediul online. Pe lângă faptul că sunt unii dintre cei mai apreciați actori din Turcia, ei sunt urmăriți de mii de fani în mediul online. 

Pe primul loc în topul actorilor cu cei mai muți fani se află Ibrahim Celikkol, care este urmărit în pe Instagram de peste 2 milioane de fani. Actorul este destul de activ în mediul online, acolo unde postează filmulețe și imagini de pe platourile de filmare ale producțiilor din care face parte. 

De asemenea, la o distanță considerabilă se află și fostul lui coleg de platou, Furkan Palali, care este urmărit de un milion de oameni pe Instagram. Despre el nu putem spune că este la fel de activ, căci postează destul de rar în mediul online.

Citeste si: Hande Erçel și Demet Özdemir sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia. Iată ce alte vedete mai ocupă locuri fruntașe în top

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 148, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha află un secret despre Hakan!

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialele turcești ''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte'', de la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies