Fuego, povestea a 30 de ani de carieră. Care au fost cele mai dificile perioade din viața artistului: „Ne-am fi dorit să mâncăm o portocală”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 feb 2024, 16:04

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, rămâne unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști români din toate timpurile, parcurgând cu pasiune și dedicare o carieră muzicală impresionantă de trei decenii.

Deși a devenit o figură iconică în industria muzicală, Fuego nu se consideră vedetă și aduce în prim-plan esența umană, subliniind importanța de a fi, înainte de toate, un om simplu. 

Aflat la aniversarea a 30 de ani de carieră, Fuego își rememorează începuturile umile, o poveste marcată de perseverență și modestie. Deși propulsat în industria muzicală, artistul rămâne ancorat în valorile simple ale vieții.

Cum descrie Fuego perioada copilăriei sale

Într-un interviu recent, Fuego  a dezvăluit aspecte ale copilăriei sale, subliniind că nu a crescut în lux, ci a experimentat gustul simplu al vieții. Își amintește de mesele cu pâine și slănină, feliile de ceapă sau de delicioasa mămăligă cu brânză rasă deasupra. 

Citește și: Exclusiv! "Am făcut o singură dată COVID, ne-am îmbolnăvit tot band-ul, 13 oameni!" Fuego a povestit despre una din cele mai grele perioade prin care a trecut

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Anul acesta fac 30 de ani de carieră, dar am trăit și cu pâine cu slănină când eram copil, am mâncat și pâine cu unsoare și pâine cu margarină, cu brânzică rasă deasupra. Am mâncat și cartofi copți, când probabil nu aveam unele bunătăți pe care ni le doream, pentru că noi am trăit o perioadă în comunism în care ne-am fi dorit să mâncăm o portocală, un kiwi, nu se găseau astea.

Și când se găseau la alimentară se crăpau geamurile pentru că trebuia să ai relații ca să găsești o banană sau o portocală. Eu cred că anii aceștia 30 sunt niște ani de o experiență și o intensitate extraordinară pentru că eu nu m-am schimbat în acești 30 de ani. Eu sunt copilul Paul Surugiu care a pornit de la Turda, cu bune și rele” ,  a mai spus artistul.

Fuego nu s-a considerat niciodată o vedetă, ci un artist

Fuego se definește nu doar prin talentul său muzical remarcabil, ci și prin umanitatea și modestia pe care le aduce în industria artistică. El reprezintă un model pentru tinerii artiști și arată că, indiferent de succesul obținut, autenticitatea și simplitatea pot rămâne pietre de temelie ale unei cariere de lungă durată.

Citește și: „Eu nu sunt vedetă, eu sunt un artist” Fuego a moștenit talentul muzical de la mama sa, dar a muncit din greu pentru cariera de artist

Am știut ce înseamnă să pui cărămidă lângă cărămidă în profesia mea, eu nu sunt vedetă, eu sunt un artist. Urăsc când mi se spune că sunt nu știu ce personalitate. Pe mine mă plac copiii în special, familiștii și vârstnicii. Consider că aceasta profesie se face cu simț de răspundere și trebuie să fii cu capul plecat, decent. Eu nu sunt o vedetă, sunt un artist, spunea acesta în cadrul unui  interviu WOWNews.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!