„Eu nu sunt vedetă, eu sunt un artist” Fuego a moștenit talentul muzical de la mama sa, dar a muncit din greu pentru cariera de artist

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 oct 2023, 21:32

„Eu nu sunt vedetă, eu sunt un artist” Fuego a moștenit talentul muzical de la mama sa, dar a muncit din greu pentru carieră 

&
Sursa: Captură YouTube

Paul Surugiu, cunoscut în industria muzicii drept Fuego, are vârsta de 47 de ani și o carieră muzicală de invidiat. În curând, acesta va susține un concert incredibil la Sala Palatului, unde sunt așteptați sute de invitați.

Fuego este un artist complet, desăvârșit, care aduce mereu bucurie și pace în casele românilor prin muzica sa. La vârsta de doar 47 de ani, Paul Surugiu este recunoscător pentru mama sa care este în viață și reprezintă pentru el, pe lângă un sprijin emoțional, o mare sursă de inspirație. 

Fuego a vorbit în cadrul unui interviu WOWNews  despre talentul moștenit de la mama și unchiul său, cariera sa pe care a reușit să și-o clădească singur „cărămidă cu cărămidă”, dar și despre pierderea tatălui.

Fuego a moștenit talentul muzical de la mama sa

Deși a moștenit o mare parte din talentul la cântat de la mama sa, dar și de la unchiul lui, Fuego a recunoscut că a muncit mult pentru cariera sa și pentru a o întreține. 

„Am moștenit talentul de la mama și de la unchiul meu, ei cântau.

Mama are o voce extraordinară. În tinerețe cânta cu o plăcere incredibilă. A avut chiar si o formație
,” a spus acesta.

Citește și: Exclusiv! Fuego, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: "Mi-a murit de foarte tânăr!"

Fuego a mărturisit că a muncit din greu pentru realizările sale și nu se consideră nicidecum o vedetă, ci un artist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am știut ce înseamnă să pui cărămidă lângă cărămidă în profesia mea, eu nu sunt vedetă, eu sunt un artist. Urăsc când mi se spune că sunt nu știu ce personalitate. Pe mine mă plac copiii în special, familiștii și vârstnicii. Consider că aceasta profesie se face cu simț de răspundere și trebuie să fii cu capul plecat, decent. Eu nu sunt o vedetă, sunt un artist.

Fuego nu a avut o copilărie ușoară, deoarece părinții săi au lucrat pe brânci pentru a-i oferi un viitor cât mai bun. Artistul și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă, dar este recunoscător că o are pe mama sa, care reprezintă totul pentru acesta.

De asemenea, cântărețul a mărturisit că banii sunt importanți pentru el, însă nu pentru că aduc fericirea, ci pentru că știe cât de mult a muncit pentru ei și pentru a ajunge unde este în prezent. 

Citește și: Exclusiv! Fuego, dezvăluiri despre ținutele extravagante pe care le poarta în concerte: "Am peste 500 de costume, nu mai am unde să le pun"

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!