FOTO exclusiv. Arata fabulos si tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere ca-n povesti: trei zile si trei nopti

Author: L.S.
Actualizat: 04 sep 2020, 02:30

O celebritate din Romania si-a sarbatorit ziua de nastere ca-n povesti: trei zile si trei nopti. Imagini fabuloase cu vedeta, la implinirea varstei de 51 de ani

Se spune ca trecerea anilor nu mai reprezinta o bucurie, de la o anumita varsta. Multi inceteaza chiar sa-si mai sarbatoreasca ziua de nastere pentru ca incep sa se simta batrani si nu gasesc motivul pentru care sa se bucure. Insa o vedeta din Romania gandeste exact invers. Cu cat trec mai multi ani, cu atat are mai multe motive de bucurie si nu ezita deloc sa petreaca.

Florentina Opris, Ambasadorul vietii sanatoase in Romania, realizator si prezentator de televiziune, a petrecut ca-n povesti, cu ocazia zilei sale de nastere.

Vedeta a spus ca nu simte ca imbatraneste, iar petrecerea in cinstea zilei de nastere este una cat se poate de normala. Florentina a asteptat cu multa bucurie ziua in care sa-si invite prietenii si oamenii dragi, alaturi de care sa serbeze recunostinta ei pentru darul vietii.

" Pai ce este ziua de nastere, draga mea? Este darul vietii! Am atat de multa recunostinta fata de Dumnezeu, ca ne-a dat darul vietii si noua! Cum sa ma feresc de varsta mea? Am implinit 51 de ani si ti-o spun cu multa bucurie!", a spus Florentina Opris, in exclusivitatea pentru KanalD.ro.

Realizatoare si prezentatoare tv, sportiva inflacarata si promotor al vietii sanatoase, Florentina Opris este inconjurata de foarte multi prieteni, din numeroase domenii.

De la medici si nutritionisti, la diplomati si oameni de afaceri, artisti si cantareti, vedeta a vrut sa-si petreaca ziua de nastere cu toti.

Plecata din tara, pe meleaguri mai insorite, Florentina si-a invitat prietenii in mai multe locatii.

"Am prieteni din foarte multe domenii si nu puteam sa ii pun pe toti la un loc. Dar am petrecut ziua mea timp de o saptamana!", ne-a declarat Florentina razand.

"Am vrut sa ii am pe toti aproape, asa ca m-am sarbatorit intr-un restaurant de cinci stele dintr-un port, apoi pe o plaja superba, in alta seara am fost intr-o locatie unde cantau lautarii muzica de petrecere, am fost si la un dineu business cu partenerii mei pe care ii iubesc.", a mai declarat Florentina Opris.

Vedeta a primit foarte multe complimente si multi apropiati i-au spus ca arata fabulos si ca are o energie de adolescenta, ceea ce este foarte usor de remarcat. Insa Florentina spune ca acestea se datoreaza celor care o inconjoara.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

" Am in jurul meu numai oameni pozitivi, care au energii pozitive, care gandesc frumos si sanatos.

Cand mi se spune ca arat ca la 39 de ani ma umplu de bucurie si stiu ca nu e doar un compliment. Sunt rezultatul gandirii pozitive, al vietii sanatoase si nu in ultimul rand, al recunostintei fata de oameni si de Dumnezeu. Viata e un miracol pe care mi-as dori sa il celebram in fiecare zi. Eu asa incerc sa fac!", ne-a declarat cu zambetul pe buze Florentina Opris.

"Daca oamnenii din jur emana energie pozitiva si sunt oameni buni si frumosi, asa esti si tu!", ne sfatuieste vedeta.

Am intrebat-o pe Florentina care sunt cuvintele ce o definesc la implinirea celor 51 de ani.

"Draga mea, imi multumesc mult pentru intrebare! O sa-ti raspund sincer: ma defineste echilibrul, recunostinta si iubirea!", ne-a marturisit Florentina Opris, Ambasador al vietii sanatoase in Romania.

Citeste si: Este oficial! Noi zile libere de la stat: Cine sunt norocoșii

Citeste si: Ce a fost mai întâi, oul sau găina? S-a gasit raspunsul

Citeste si: Lege bombă. Românii, obligați să le dea bani părinților. Se pedepsește cu închisoarea!

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!