Lege bombă. Românii, obligați să le dea bani părinților. Se pedepsește cu închisoarea!

PSD vine cu un proiect bombă, intitulat sugestiv "Legea recunoștinței între generații”. Acesta impune obligații financiare pentru români.


In articol:

Parlamentarii vor să-i oblige pe români să-și susțină financiar părinții aflați în nevoie. Inițiativa este semnată de 77 de senatori și deputați, în marea lor majoritate de la PSD.

Proiectul a fost depus la Camera Deputaților în data de 27 iunie, iar pe 1 iulie a fost înaintat la Senat.

Astfel, în proiect există o prevedere expresă care se referă la ”obligațiile copiilor majori de a-și întreține părinții”. Parlamentarii introduc obligativitatea copiilor apți de muncă de a-și întreține ”părinții inapți de muncă, aflați în dificultate, necesitând sprijin material”.

Dacă nu există un contract scris ori testament privind întreținerea părinților inapți de muncă sau care se află în dificultate și necesită sprijin material, problema achitării pensiei de întreținere de către copiii majori se soluționează pe cale amiabilă între părți, apelarea la rezolvare pe judecătorească fiind ultima soluție de urmat”, se arată în proiect.

lege bomba psd

Cuantumul pensiei de întreținere se stabilește de către instanță, ”ținându-se cont de starea materială și familială a părinților și a copiilor, precum și de alte împrejurări relevante”.

Citeste si: Este oficial! Noi zile libere de la stat: Cine sunt norocoșii

Citeste si: FOTO cu dovada - Are un nou iubit, o masina de fite, iar acum isi face CASA. Raluca, fosta iubita a lui Ricardo, de la Puterea Dragostei traieste pe picior mare

Citeste si: Imagini de infarct! Fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" arata incredibil de bine asa

citeste continuarea pe capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate