FOTO Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?! Poza înduioșătoare cu bebelușul

Author: Lavinia Medrea
Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?!
Sursa: Instagram

Bianca Comănici este gata să fie mămică?! Iată în ce ipostază și-a surprins bruneta fanii.

Bianca Comănici este cea mai iubită concurentă din emisiunea „Puterea Dragostei” și câștigătoarea a primelo două sezoane.

După ce s-a terminat emisiunea, frumoasa brunetă s-a alăturat echipei Kanal D și se bucură de emisiunea „Bărbați vs Femei cu Bianca și Mihei” pe care o prezintă și care îi aduce multă fericire. Recent, Bianca a luat parte la un eveniment foarte important în familia sa.

Bianca Comănici, pregătită să fie mămică? Ipostaza care a surprins pe toată lumea

Bianca Comănici a participat la un botez, iar laudele fanilor pentru apariția spectaculoasă pe care a avut-o n-au întârziat să apară.

Frumoasa brunetă a purtat o rochie neagră și strălucitoare. Câștigătoarea primelor două sezoane de „Puterea Dragostei” s-a fotografiat împreună micuțul îngeraș.

Se cunoaște de mult faptul că Bianca Comănici vrea să aibă o familie și să devină mămică de tânără. Fotografia i-a bucurat pe admiratorii brunetei, care speră să devină și ea mămică foarte curând.

Mama Biancăi Comănici s-a pozat, la rândul ei, cu cel mic, semn că își dorește la fel de mult să fie bunică.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citeste si: Bianca Comanici si Livian Pop, din nou impreuna! Cum au fost surprinsi cei doi castigatori Puterea dragostei

Cum se înțelege Bianca Comănici cu părinții ei

Părinții Biancăi locuiesc în Tecuci.

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a vorbit, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, despre relația pe care o are cu părinții ei.

„Părinții mei se numesc Rodica și Săndel. Sunt puțin mai în vârstă, cu toate că multă lume spune că nu sunt în vârstă..eu consider că sunt puțin mai în vârstă, pentru că ei încă au mentalitatea aia din trecut și n-au acceptat anumite lucruri.

N-au acceptat ca eu să apar la televizor. Eu nici astăzi nu realizez cum am avut curajul, pentru că eu când m-am înscris, părinții mei nu au știut.

Andy Adetu a vorbit despre relația Siminei cu Bibicioiu: „Cred că era violent cu ea. A pierdut sarcina”

Eu i-am sunat în momentul în care eu trecusem deja castingul și le-am spus că mă duc la emisiune, singura problemă este că este în Turcia. Ei m-au susținut, ei m-au lăsat dintotdeauna să fac eu ce consider eu că e bine.
Tata a fost puțin mai strict cu mine. Din tot ce mi-a spus tata, am făcut tot contra, ca într-un final, să ajung astăzi să spun că tata a avut dreptate.

Sunt o fire încăpățânată și vreau să demonstrez că eu pot să fac lucruri” , a povestit Bianca Comănici.

Citeste si: Bianca Comanici si Livian Pop, din nou impreuna! Cum au fost surprinsi cei doi castigatori Puterea dragostei

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!