Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenti! Cine este concurentul-surpriza din sezonul 4 Puterea dragostei

,
Puterea dragostei, sezon 4. Cine sunt noii concurenti
Cine sunt noii concurenti din sezonul 4 Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Faceti cunostinta cu cei 14 concurenti din noul sezon Puterea dragostei, cel de-al patrulea, mai exact.


In articol:

Portile casei "Puterea dragostei", sezonul 4 s-au deschis din nou. Cristina Mihaela, gazda reality-show-ului matrimonial iti da intalnire incepand de astazi cu noii concurenti ai sezonul 4 "Puterea dragostei" si aventurile lor in incercarea de a-si gasi perechea, a trai, a suferi si la sfarsitul competitiei, a se bucura din plin de victorie si de ce nu, de o

transformare sufleteasca menita sa ii aduca pe culmile gloriei.

Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenti din casa Puterea dragostei

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Rasturnare incredibila de situatia in FINALA "Puterea dragostei". Cine sunt castigatorii "Puterea dragostei", sezonul 3

Astfel, incepand de astazi, 6 septembrie Cristina Mihaela le face cunostinta fanilor fideli ai reality show-ului matrimonial "Puterea dragostei" cu cei 14 concurenti. Cele 7 fete sunt:

Adriana

Concurenti Puterea dragostei, sezon 4: Cine este Adriana, noua concurenta
Adriana a avut parte numai de relatii toxice

Adriana Mădălina Mine locuieste București, dar s-a născut în Giurgiu. Este de profesie cosmetician. Adriana zburat pentru prima dată cu avionul spre casa Puterea Dragostei. Speră să își găsească un partener în care să poată avea încredere din cauza relațiilor toxice prin care a trecut și în care a fost înșelată. Pe unul dintre foștii iubiți s-a răzbunat plătindu-i cu aceeași problemă.

Adriana de la Puterea Dragostei, sezonul 4 foarte multă încredere în propriile forțe și se consideră cea mai frumoasă fată de la Puterea Dragostei.

Alina

Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4:  Cine este Alina, noua concurenta
Alina este barista la un coffee shop

Este de profesie barista la un coffee shop. Despre vechea ei relație spune că s-a încheiat deoarece dispăruse respectul dintre parteneri.  Despre fostul iubit, Alina de la Puterea Dragostei, sezonul 4 a mai spus că încă își dorește o relație cu ea, deși povestea lor a luat sfârșit de ceva vreme. 

Adelina

Concureti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine este Adelina
Adelina vrea sa se razbune pe fostul iubit

Elena Adelina Cocioabă vine din Țicleni, Gorj. In prezent, Adelina de la Puterea Dragostei, sezon 4 este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului. A trecut pragul casei și pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. 

Ile

Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine este Ile
Ile a crescut la orfelinat impreuna cu surorile ei

Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4, are o poveste de viață foarte tristă, fiind dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani.

Tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani. Mama trăiește, cu care concurenta ține totuși legătura. In Anglia locuiește alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună. Cele mai mici surori ale lui Ile de la  Puterea Dragostei, doua gemene, au 17 ani.

Denisa

Concurenti Puterea dragostei sezonul 4. Cine este Denisa
Denisa si-a inselat partenerul din razbunare

Este proaspăt absolventă de liceu. Este o fire foarte răzbunătoare.  Și-a înșelat fostul partener  cu dușmanul lui după ce acesta o înșelase la rândul lui pentru a fi un moment memorabil.

Georgiana

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine este Georgiana
Georgiana este hotarata sa isi gaseasca iubirea cea mare

Lucrează ca operator producție la o tipografie din Anglia. Se consideră o fire romantică. Dezamăgită în dragoste, speră să își găsească alesul pe malurile Bosforului. Ultima relație s-a destrămat din cauza apariției monotoniei. Georgiana de la Puterea Dragostei este pregătită să îi scrie scrisori de dragoste băiatului pe care îl place. Se gândește serios la Marea Finală.

Geanina

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine este Geanina
Geanina a renuntat la facultate pentru a veni la Puterea dragostei, sezonul 4

Este pasionată de modă, activând în comerțul textil, și de social media. A avut o relație de lungă durată, de 10 ani. In urma cu un an s-a despărțit de iubitul care o înșelase. A preferat să nu se mai înscrie la Facultatea de Medicină pentru a trece pragul casei Puterea Dragostei. Geanina de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie numeroasă, mai are trei surori și doi frați. Se declară convinsă că va ajunge foarte departe în competiție.

Iar cei 7 baieti pregatiti sa faca parte din casa "Puterea dragostei" sunt:

Claudiu

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine este Claudiu
Claudiu recunoaste ca nu a mai avut o relatie de 5 ani

De profesie este antrenor de fitness. Parinții lui sunt divorțați pe când el avea doar 4 ani. El a crescut alături de mama și de sora lui. Tatăl său a decedat pe când el avea doar 8 ani. Ii place sa manance foarte mult (mananca de pana la 6 ori pe zi), își dorește o iubită care să îi fie fidelă. Cea mai serioasă relație a luat sfârșit acum cinci ani; de atunci nu a mai reușit să găsească nicio relație serioasă

Alexandru

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine e Alex
Alex isi doreste sa se insoare de gura mamei

Lucrează ca kinetoterapeut și antrenor personal. Părinții săi au divorțat când el avea 12 ani. Speră să nu repete greșelile făcute în relație de părinții lui. Nu se află în relații bune cu tatăl lui. Despre mama lui spune că a ținut locul ambilor părinți și că îl dorește însurat altfel „nu îl va mai primi acasă”. In acest moment, Alex de la Puterea Dragostei a demarat demersurile legale pentru a purta  numele de fată  al mamei lui, nume cu care s-a și prezentat. A avut o relatie de patru ani, care a luat sfârșit după ce partenera i-a fost infidelă.

Iacob

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine este Iacob
Iacob a avut o relatie cu Roxana Buzoiu

Are 12 frați, este plecat în străinătate de la 17 ani. O parte dintre frații lui locuiesc în Anglia. A venit în competiție pentru a o găsi pe cea cu care să își unească destinele la îndemnul părinților săi, care s-au căsătorit la vârsta de 24 de ani și vor ca fiul lor să le calce pe urme. Lucrează ca agent de securitate. A avut o relație cu Roxana Buzoiu, fostă concurentă în primele două sezoane Puterea Dragostei. Relația a fost scurtă (o lună), dar intensă, cei doi locuind împreună. Ii plac fetele „periculoase”.

Vlad

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine este Vlad
Vlad isi doreste in Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 4

In prezent studiază în Anglia pentru a deveni antrenor de fotbal și dezvoltare sportivă. Până acum nu a avut nicio relație, deși nu este virgin. Niciodată nu face primul pas în dragoste dacă nu primește semnale că este dorit. Este pregătit să lupte cu toate armele din dotare cu rivalii lui în dragoste. Se declară competitiv și vrea în Marea Finală.

Codrut

Puterea dragostei sezon 4. Cine este Codrut
Codrut viseaza la o intalnire cu Simona din celalalt sezon Puterea dragostei

Vrea o iubită mai puternică decât Alexandra, iubita lui Codruț din sezonul trei. Visează la o mare victorie în Marea Finală. Se consideră o persoană prietenoasă, dar și vulcanică, posesivă și geloasă. Este pasionat de mașini și fete frumoase. Este fan al Roxanei, al Siminei și al Simonei din primul sezon Puterea Dragostei. Visează la o  întâlnire cu Simona în casa Puterea Dragostei. Este pregătit să treacă peste opoziția familiei pentru a avea o relație cu fata pe care o iubește.

Nicusor

Puterea dragostei sezon 4. Cine este Nicusor
Nicusor adora blondele

Preferă să i se spună Nicolas. Este fotomodel. Este pregătit să lupte din răsputeri pentru ceea ce își dorește. Se consideră a fi ambițios și vulcanic. Și-a înșelat fosta iubită deoarece aceasta îi îngrădea prea mult libertatea. Este pregătit să lupte cu toate armele din dotare cu rivalii săi pentru cea pe care o dorește. Ii plac blondele.

Radu

Concurenti Puterea dragostei sezon 4. Cine este Radu
Radu este cunoscut publicului din sezonul 3 Puterea dragostei

Surpriza cea mare vine din partea unui concurent iubit de publicul "Puterea dragostei", Radu. Radu Valentin Dragne vine din București. Și-a aniversat ziua de naștere chiar la începutul sezonului 4. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict. Lucrează ca antrenor de fotbal la juniori. Iubește animalele foarte mult. Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Are o soră. 

Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine este concurentul-surpriza care participa in noul sezon

Citeste si: Scandal in direct intre Marinescu si Alexandra dupa ce au castigat sezonul 3 Puterea dragostei: "Adevarul o sa iasa la iveala..."

Intrigi, pasiuni, razbunari, iubire, deziluzii, dar si sperantele in gasirea sufletului pereche ii asteapta pe concurentii sezonului 4 "Puterea dragostei". O noua aventura incepe pe malurile Bosforului. 7 fete si 7 baieti sunt gata sa descopere misterele iiubirii chiar aici, in Istanbul. Vraja dragostei se tese chiar aici in capitala sultanilor. "Bine ati venit la "Puterea dragostei", sezon 4!", a anuntat Cristina Mihaela!

Puterea dragostei sezonul 4. Cine sunt noii concurenti. Radu, marea surpriza a sezonului
Cine este concurentul-surpriza din sezonul 4 Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Primul sezonul al reality-show-ului Puterea dragostei a fost castigat de Bianca Comanici si Bogdan Mocanu. Cei doi au plecat acasa cu premiul de 10 000 de euro. Bianca nu si-a gasit sufletul pereche in primul sezon, incercand totusi sa faca un cuplu cu Alex Bobicioiu si cu Alex Oianu. Insa, tanara a fost cea mai votata concurenta de la Puterea dragostei. Sezonul doi Puterea dragostei a readus-o in fata telespectatorilor tot pe Bianca Comanici, insa de aceasta data, alaturi de Livian Pop. Ei au fost marii castigatori ai Trofeului Puterea dragostei si au plecat acasa cu premiul in valoare de 10 000 de euro. Nici acest cuplu nu a rezistat, iar cei doi s-au despartit la scurt timp. Frumoasa Bianca Comanici se afla acum intr-un proces cu fostul ei iubit de care spune ca s-a indragostit nebuneste si pentru care ar fi facut orice. Sezonul 3 Puterea dragostei a fost castigat de Marinescu si Alexandra. Cei doi nu au castigat alaturi de perechile pe care si le-au format in timpul reality show-ului.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Rasturnare incredibila de situatia in FINALA "Puterea dragostei". Cine sunt castigatorii "Puterea dragostei", sezonul 3

În ciuda opoziției, Germania negociază cu SUA pentru conducta Nord Stream 2

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Imaginile care ii dau de gol! Ce au facut Maria si Marinescu cu cateva ora inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3

Cum a desfiintat-o Codrut pe Maria inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3: "Erai o disperata!" SECRETUL dezvaluit de fata cu Marinescu despre concurenta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies