Forfota mare la palatul lui Dorin Cioaba. Regele international al romilor se pregateste sa mearga pe meleagurile stramosilor sai: in India

Cum va decurge vizita in mareata Indie si ce planuri si-a facut, vedeti in materialul urmator.

"Nu mai suntem o natie a nimanui, nu mai suntem copiii nimanui. Solicitam cetatenia indiana.  Avem foarte multe in comun cu poporul indian", a declarat regele Cioaba.

Ce l-a facut pe regele international al romilor sa renunte la butonii de aur si la medaliile pretioase? Ei bine, un anunt facut de ministrul de externe al tarii supranumite candva perla coroanei britanice. In India, una dintre cele mai colorate tari ale Orientului, se fac pregatiri pentru recunoasterea romilor din toata lumea ca parte a diasporei.

Acum, regele obisnuit cu berbecutul la protap e gata sa manance orez direct de pe frunza de lotus. Inainte sa-si ia insa bilete de avion, Dorin, Sighisoara si Mara - nora lor, vor sa se obisnuiasca dinainte cu toate.

Dansul ca la Bollywood e singurul care le-ar putea pune probleme la integrare. La acest capitol, Dorin si Sighisoara mizeaza mai mult pe farmecul personal.  Romii, ca si indienii, iubesc mai patimas.

Pana la o eventuala mutare definitiva, Dorin Cioaba va merge intr-o vizita oficiala. Aceasta va fi programata, cel mai probabil, luna viitoare.

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies