Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit mort prin împușcare într-un apartament din Otopeni. Sursele spun că acesta s-ar fi sinucis

,
Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit mort prin împușcare într-un apartament din Otopeni

Sursele spun că Florin Zalomir s-ar fi sinucis

[Sursa foto: Twitter StirileTVR]

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit decedat prin împușcare într-un apartament din Otopeni. Potrivit surselor TVR INFO, ar fi vorba despre o sinucidere.

Din nefericire, România a suferit multe pierderi umane anul acesta. Florin Zalomir, fost campion mondial la scrimă în 2009 și vicecampion olimpic în 2012, a fost găsit mort prin împușcare într-un apartament din Otopeni.

O femeie l-a găsit și a sunat la 112, informează TVR INFO

Florin Zalomir a fost găsit mort prin împușcare într-un apartament din Otopeni

Potrivit unor surse judiciare, Florin Zalomir era înscris de cel puțin o lună într-un program de consiliere la locul de muncă, dar nu a vrut să meargă nici după rugămințile psihologului de a veni. Programul se adresează jandarmilor care suferă de diverse probleme și care pot fi ajutați prin consiliere. 

Citeste si: Ce l-a împins pe medicul din București să își pună capăt zilelor. Cu doar câteva clipe înainte de a face acest gest, i-a dat un ultim mesaj soției

Florin Zalomir ar fi suferit din dragoste, astfel că, în urmă cu ceva timp, a suportat un proces de divorț pe care nu l-a depășit din punct de vedere emoțional.

Florin Zalomir s-ar fi sinucis cu arma personală și nu cu cea din dotare

Florin Zalomir s-ar fi sinucis cu arma personală și nu cu cea din dotare

Florin Zalomir s-ar fi sinucis cu arma personală și nu cu cea din dotare

[Sursa foto: Twitter Libertatea]

Potrivit surselor TVR INFO, Florin Zalomir s-ar fi sinucis cu o armă personală și nu cea din dotare, primită la postul de jandarm. 

Citeste si: Ce mesaj a transmis mama copilului de patru ani găsit mort în piscină, înainte ca aceasta să-și ia viața din cauza tragediei

„Astăzi, 3 octombrie a.c., în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”,  a transmis Poliția, într-un comunicat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

El este medicul care s-a aruncat astăzi de pe un bloc din Capitală

Problema carburanţilor din Ungaria devine critică: MOL importă din Slovacia, dar a atins limitele capacităţilor sale logistice

El este medicul care s-a aruncat astăzi de pe un bloc din Capitală

Polițista Adela, care s-a ucis cu arma pe care o avea, era înșelată de soț. Infidelitatea lui i-a adus sfârșitul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies