El este medicul care s-a aruncat astăzi de pe un bloc din Capitală

Author: Alina Petre
Actualizat: 30 sep 2022, 00:04

Medicul care s-a aruncat de pe un bloc, în Capitală

Sursa: Facebook

Un cunoscut medic care s-a aruncat astăzi de pe o clădire din Sectorul 2 al Capitalei.

Un cunoscut medic, în vârstă de 34 de ani, a ales să își pună capăt zilelor, în București.

Tragicul eveniment a avut loc joi, în plină zi, în Sectorul 2.

Citeste si: Un soț și o soție, în vârstă de 89 de ani, au murit pe loc după ce au căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc din Capitală! În ce circumstanțe a avut loc tragedia

El este medicul care s-a aruncat astăzi de pe un bloc din Capitală

Doctorul Radu Mirică era medic specialist Chirurgie Generala cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică. Acesta era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Radu Mirică avea experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică.

Acesta era medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan" București.

Din primele informații, bărbatul suferea de depresie. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Ce a transmis poliția

" În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", transmit reprezentanții Poliției Capitalei. 

Soț și o soție au murit pe loc după ce au căzut de la etaj, în Capitală

Soț și soție, în vârstă de 89 de ani, s-au sinucis aruncându-se de la etajul șapte al unui bloc din Capitală.

El este medicul care s-a aruncat astăzi de pe un bloc din Capitală

Cei doi soți aveau 89 de ani și s-ar fi precipitat de la etajul șapte al unui bloc, lucru care a cauzat căderea acestora în gol. 

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul transmis de DGPMB.

Citeste si: O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Biletul de adio lăsat de Maria

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies