Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Marcel Vela a spus la tv

Author: Luiza Stama
Actualizat: 29 ian 2021, 21:30

Florin Salam a fost amendat de Politie, la priveghiul lui Emi Pian, unde s-au adunat sute de persoane care l-au jelit pe interlop.

Manelistul a cantat la capataiul liderului clanului Duduianu, inconjurat de zeci de oameni. Nimeni nu a purtat masca de protectie, iar de distantare sociala nici nu a putut fi vorba.

Televiziunile au difuzat imagini din curtea unde s-a intamplat totul, iar Politia a descins la fata locului, unde au fost date 60 de amenzi.

Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian

Ministrul Marcel Vela a intrat in direct la Romania Tv, unde a anuntat ca printre zecile de persoane amendate s-a aflat si Florin Salam.

"Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane.

S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni", a spus Marcel Vela.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Traian Basescu, semnal de alarma dupa uciderea interlopului Emi Pian: "N-as sta linistit! Asta nu e un caz intamplator!"

Citeste si: Marcel Vela, declaratie uluitoare dupa moartea lui Emi Pian: "Este foarte grav!"

Citeste si: Cine este ucigasul lui Emi Pian si unde se afla acum

Maria Câmpina a avertizat-o pe Elena Ceaușescu despre faptul că va muri, dar soția fostului președinte n-a vrut să asculte! Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”

Citeste si: De ce a fost injunghiat mortal Emi Pian, liderul clanului Duduianu

 

 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies