Traian Basescu, semnal de alarma dupa uciderea interlopului Emi Pian: "N-as sta linistit! Asta nu e un caz intamplator!"

,

Traian Basescu trage un semnal de alarma in ce priveste manifestarea clanurior interlope in Romania si nevoia ca politia, MAI si SRI sa intervina pentru securitatea populatiei


In articol:

Iata ce a spus Traian Basescu, in contextul uciderii lui Emi Pian, intr-o reglare de conturi a clanurilor din Capitala.

" E nevoie să revenim la polițistul de proximitate, structurile Ministerului de Interne trebuie să fie mai implicate în destructurarea grupărilor, iar SRI trebuie să revină la supravegherea acestora", a precizat europarlamentarul PMP, într-o intervenție pentru B1 TV.

Că s-or omorî între ei, s-or omorî între ei, dar fac lucruri mult mai ticăloase: își împart țara, își împart orașele, își împart zonele de acțiune a grupărilor, pentru că oamenii ăștia nu sunt în câmpul muncii și trăiesc într-un lux exorbitant. Traficul de mașini continuă să-l facă, că de asta și-au lăsat parte din bandă pe unde au fost până acum, traficul de carne vie merge înainte fără probleme, traficul de droguri funcționează, taxele de protecție le impun acuma. Vedeți ce au pățit chiar maneliștii, cărora le iau banii sau le dijmuiesc sumele pe care le încasează. Asta înseamnă că statul trebuie să se ranforseze foarte rapid pe zona asta. Degeaba-mi spune domnul chestor Despescu că substituie DGIPI cu o unitate specială pe care a înființat-o acum un an și jumătate- doi ani. DGIPI era o structură care era infiltrată peste tot. După protocoale, SRI s-a retras din supravegherea grupărilor de crimă organizată”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

N-aș sta liniștit că, e evident, ăsta nu e un caz întâmplător. Ei joacă sume uriașe la barbut, cărți ce or juca acolo, care provind din trafic de carne vie, din trafic de mașini furate, din trafic de droguri, din cămătărie, din taxe de protecție. Din acest motiv, n-aș sta liniștit deloc. Au milioane pe care să le joace și n-au carte de muncă!”.

„Odată diminuată activitatea în străinătate, își vor extinde activitățile în România, vor trece la tâlhărie masiv, la spargeri de case, care deja se întâmplă tot mai des în Ilfov și București.

O să ajungem să ne fie frică să mergem pe stradă dacă statul nu face ce trebuie: risc de securitate națională și toate structurile mobilizate pentru lichidarea acestor grupări sau punerea lor sub control”, a avertizat Băsescu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Puterea dragostei 5 august: Nicos a facut anuntul cel mare legat de Alexandra: "Incepand din momentul asta, declar..."

BREAKING Mascații au DESCINS la casa fostului deputat Alexandru Băișanu

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Sevda, amenintata de Uygar! Barbatul descopera secretul lui Koksal si pregateste un nou plan! Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul Dragoste si...

Vrea să se întoarcă la "Puterea Dragostei", dar are deja un iubit? Iată cum a fost filmată Ramona în miez de noapte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies