Fiul Corneliei Catanga, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: "Ești un produs extrem de ieftin în showbiz"

Author: Marina Ionescu

Alexandru Pădureanu a răbufnit după ce Nicole Cherry a vorbit despre familia lui într-un interviu.

Nicole Cherry a fost invitată

la un podcast, unde a spus că ajutorul oferit de familia Pădureanu-Catanga nu ar fi fost atât de mare în drumul său către succes. Astfel, fiul Corneliei Catanga a răbufnit.

Citește și: Ce a găsit Aurel Pădureanu lângă sicriul Corneliei Catanga, după ce a fost dezgropată: „Cornelia avea fobie”

Fiul Corneliei Catanga, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: "Ești un produs extrem de ieftin în showbiz"

Declarațiile făcute de Nicole Cherry despre familia Pădureanu-Catanga l-au deranjat pe Alexandru Pădureanu, care a ținut să-i transmită un mesaj dur artistei! 

"Acum două zile m-am uitat, întâmplător, pe YouTube, la acel podcast făcut de Mihai Morar, invitând-o pe Nicole Cherry, și în care ea și-a spus "povestea", despre cum a "început".

A vorbit și despre "relația" cu noi (familia Pădureanu – Catanga), despre care susține

că nu a fost una profundă, ci una foarte rară și că, de când a ajuns "vedetă autohtonă", noi ne dăm pe lângă ea și căutăm o "relație specială". Deși delira și era foarte nesigură pe ceea ce încerca să spună.

Totodată, menționând și faptul că părinții ei aveau un magazin de bijuterii și că era o persoană cu un potențial, din punct de vedere material, foarte ridicat, și că părinții

sunt niște persoane foarte importante! Ceea  ce este total neadevărat… Deoarece, adevărul este cu totul altul... Bun! Nu a crescut în casă cu muzica, așa cum am crescut eu cu părinții mei, noi fiind niște oameni mult mai simpli, dar cu bunul Dumnezeu în inimile noastre. Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o "vedetă" recunoscută. S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei.", a declarat Alexandru Pădureanu, pentru playtech.ro.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citește și: Alexandru Padureanu, fiul regretatei Catanga, mesaj cutremurator, la o luna de la moartea artistei! "Mi-e un dor de tine de ma sufoc!"

Fiul Corneliei Catanga a ținut să-și exprime părerea și despre cariera muzicală a lui Nicole Cherry:  "Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o "glumă" din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine.

Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat. Nu uita niciodată că părinții mei au o carieră de 50 de ani de activitate, mama fiind UNICĂ în muzica lăutărească, iar tatăl meu e considerat la ora actuală unul dintre cei mai mari cântăreți de romanțe, care au mai rămas în viață. Așa că atunci când ți se ia un interviu, să fii foarte atentă în exprimare.", i-a mai transmis Alexandru Pădureanu artistei.

Citește și: Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Situație incredibilă la înmormântarea Corneliei Catanga! Ce a făcut o femeie în momentul în care a fost ridicat sicriul? Este ireal

Ce a dezvăluit Nicole Cherry despre relația cu familia Pădureanu?

Alexandru Pădureanu a făcut această declarație după ce Nicole Cherry a mărturisit că nu a fost niciodată foarte apropiată de Cornelia Catanga sau soțul acesteia, deși între familia ei și familia Pădureanu există o relație de rudenie:  "Aurel este fratele bunicii mele… Tata nu cunoștea de la ei despre muzică, relația noastră cu ei nu a fost una extrem de apropiată, era una, așa, ne vizitam rar, când mai venea pe la bunica mea, dar cam atât, niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât atât… Eu vă zic că le-am oferit tot respectul și chiar dacă au mai comentat despre mine, eu n-am spus nimic și în continuare îl respect pe Mitică.

Citește și: Impresionant! Ce face Aurel Pădureanu în fiecare zi de când a murit Cornelia Catanga?

Dar, nu că el s-a certat cu tata. Dar, până să fiu cunoscută, niciodată nu eram așa de apropiați și, apoi, dintr-odată, trebuia să fim apropiați. Eu am urmat cursul firesc al lucrurilor, iar respectul a fost și este în continuare pentru Mitică, cum îi spun, și îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Nu am ajuns la înmormântarea Corneliei, mama și tata au fost acolo… Atunci eu tocmai aflasem că sunt însărcinată, mi-era și foarte rău, așteptam să iasă testul ok, să știu că este copilul bine înainte să anunț. Pentru că nu am fost la înmormântare, toată lumea m-a văzut atunci oaia neagră… Dacă eu nu am comentat, e pentru că am nu am vrut să dau curs unor lucruri care oricum nu ajutau. Cum aș fi putut să zic că nu e așa, dacă ei credeau că e așa?", a mărturisit Nicole Cherry, în podcastul amintit.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.