Ce a găsit Aurel Pădureanu lângă sicriul Corneliei Catanga, după ce a fost dezgropată: „Cornelia avea fobie”

,
Descoperire sicriu Cornelia Catanga

Ce a găsit Aurel Pădureanu lângă sicriul Corneliei Catanga, după ce a fost dezgropată: „Cornelia avea fobie”

[Sursa foto: Twitter]

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, i-a îndeplinit cea mai de preț dorință a regretatei cântărețe de muzică lăutărească.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au avut o relație frumoasă împreună dar, din păcate, moartea cântăreței de muzică lăutărească i-a despărțit, în urmă cu aproape un an și jumătate.

Ce a descoperit Aurel Pădureanu lângă sicriul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu sicriu Cornelia Catanga

Pentru că și-a iubit soția, Aurel Pădureanu a făcut tot ce a putut el pentru a-i îndeplini ultima dorință Corneliei Catanga, aceea de a avea un cavou din marmură, astfel ca sicriul ei să nu mai stea direct pe pământ, având în vedere că artista, atunci când era în viață, se temea de insecte.

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit. Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton.

Citeste si: Aurel Padureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga! "Mă pregătesc pentru cel mai trist Crăciun" Regretata artista trimite mesaje din lumea de dincolo!

Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! M-a ajutat domnul Adrian Videanu”, a mărturisit Aurel Pădureanu.

Cât a costat cavoul de marmură al Corneliei Catanga

Cavoul de marmură al Corneliei Catanga valorează 8.500 de euro, lucrare care nu ar fi fost posibilă dacă Aurel Pădureanu și fiul regretatei artiste, Alexandru, nu ar fi făcut totul pentru ca dorința cântăreței să fie îndeplinită. Cei doi au fost ajutați, de asemenea, de fanii Corneliei Catanga, la realizarea cavoului, oameni care au iubit-o la fel de mult pe cântăreață. 

Citeste si: Alexandru Padureanu, fiul regretatei Catanga, mesaj cutremurator, la o luna de la moartea artistei! "Mi-e un dor de tine de ma sufoc!"

Pentru că au iubit-o și au respectat-o atât de mult pe Cornelia Catanga, oamenii au muncit cot la cot pentru a ridica și un loc în care să poată fi înmormântat Aurel Pădureanu, atunci când îi va veni vremea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Livrările de gaze către Polonia, prin conducta Yamal, s-au oprit temporar

Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Situație incredibilă după moartea Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu este îngropat în datorii. Artistul nu primește pensie de la stat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies