Final uimitor la Survivor România! Cine a câștigat al treilea joc individual al săptămânii

,

Al treilea joc indvidual al săptămânii de la Survivor România 2021 a fost incendiar. Concurenții s-au luptat pe brânci pentru a intra în posesia imunității. Ce concurent a câștigat?


In articol:

Jocul pentru cea de-a treia imunitate a fost uimitor, plin de adrenalină și dorință. Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius și Albert s-au mobilizat și au depus toată energia pentru a intra în posesia imunității din această seară. Jocul a luat o întorsătură uimitoare, așa cum nimeni nu s-ar fi gândit.

Citeste si: CONCURS theXclusive! Ce să faci pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România? Play e tot ce vrei!

Cine a câștigat al treilea joc individual de la Survivor România

În această săptămnă, Faimoșii și Războinicii s-au duelat în jocurile individuale, unde au depus și ultima fărâmă de energie pentru a câștiga al treileaa joc de imunitate al săptămânii.

Așa cum au fost și meciurile anterioare, jocul de imunitate din această seară a fost extrem de intens, iar concurenții nu s-au dat înapoi nici o secundă, deoarece mai au doar un pas până la Mrea Finală, unde pot câștiga 250.000 de lei.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Survivor România este o competiție care ne ține cu sufletul la gură, iar evenimentele nu pot fi prevăzute, iar acest lucru s-a putut vedea și în cadrul jocurilor individuale din această săptămână. 

Toți concurenții au luptat cu maxima determinare si ambitie pe traseul dificil si epuizant desfasurat exclusiv pe sol.

Jocul de imunitate, din cel de-al treilea joc individual, a fost deschis de un duel mixt, disputat intre Elena și Albert.

Citeste si: Marius Crăciun a decis! Pe cine vrea să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

Ultimul duel al serii s-a dat intre Marius si Maria, care au luptat cu ambitie pe traseu, insa la proba de indemanare Maria a fost mai rapida si

a reusit sa pozitioneze toate betele inaintea adversarului sau, reusind astfel sa iasa invingatoare.

Prin urmare, Maria este câștigătoarea celui de-al treilea joc individual și va avea parte de un consiliu liniștit, nu va fi nominalizată, însă va fi nevoit să nominalizeze un concurent din ceilalți cinci.

În primul consiliu de nominalizare al săptămânii, Elena a fost propusă spre eliminare de către Marius, câștigătorul primului joc individual de la Survivor România 2021.

Citeste si: Zanni se vede deja in Marea Finala Survivor Romania 2021: "O sa sparg, o sa rup, o sa-i bat pe toti..."

În ediția precedentă, Elena a câștigat cel de-al doilea joc individual, astfel a avut dreptul să nominalizeze un concurent. Faimoasa a decis că cel care trebuie să părăsească competiția este Marius.

În această seară, în cel de-al treilea consiliu de nominalizare, vom afla pe cine vrea Maria să trimită acasă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Aripa liberală din Palatul Victoria încasează o lovitură importantă. Deficitul guvernamental, printre cele mai mari din UE în T3

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies