Marius Crăciun a decis! Pe cine vrea să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

,

În ediția din această seară a avut loc primul joc individual al săptămânii. Marius Crăciun este primul câștigător din această săptămână. Astfel, el a fost nevoit să facă prima nominalizare în consiliul din această seară. 

Faimoșii și Războinicii s-au luptat astăzi pentru prima imunitate din jocurile individuale. Concurenții de la Survivor România 2021 au parcurs un traseu nou, dificil și cu multe obstacole, însă la final doar Marius Crăciun a câștigat.

Citeste si: Ce surpriză! Cine a câștigat primul joc individual de la Survivor România 2021?

Regulamentul jocurilor individuale

În ediția din această seară, concurenții de la Survivor România 2021 au început primele dueluri individuale. Astfel, Faimoșii și Războinicii nu se vor mai duela în echipe.

Citeste si: Zanni se vede deja in Marea Finala Survivor Romania 2021: "O sa sparg, o sa rup, o sa-i bat pe toti..."

"În fiecare zi vom avea jocuri individuale, la capătul cărora vom avea afla numele unui câștigător, în această seară este vorba despre Marius.

Vom avea trei jocuri, cu trei consilii de nominalizare. Fiecare dintre câștigătorii zilei vor face o nominalizare.

În situația în care, unul dintre voi câștigă două jocuri individuale, acela câștigă două lucruri. Câștigă posibilitatea de a nu fi nominalizat și face la rândul său nominalizări.

În cazul în care acesta, care câștigă două din cele trei, este salvat, cel care l-a nominalizat, trebuie să-și schimbe nominalizarea. Altfel spus, cel care câștigă două din trei primește colanul de imunitate.

La finalul celui de-al treilea consiliu de nominalizare, după ce aflăm numele celui de-al treilea și ultimul nominalizat al săptămânii, vom deschide liniile de vot, doar pentru cei trei nominalizati.

În consiliul de eliminare, concurentul care va acumula cele mai puține voturi dintre cei trei, paraseste competitia Survivor România.", a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

Pe cine vrea Marius Crăciun să trimită acasă?

Consiliul de nominalizare din această seară l-a pus în mare dificultate pe Marius Crăziun din echipa albastră. Având în vedere că a câștigat primul joc individual al acestei săptămâni, el a fost nevoit să facă prima nominalizare.

Citeste si:// SURVIVOR ROMÂNIA 2021, marea finală// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

După ce a luptat pe traseu pentru fiecare punct obținut, Marius Crăciun a savurat victoria din plin. Războinicul a fost nevoit să facă o nominalizare, astfel, acesta a explicat motivul, criteriul pe care face nominalizarea și numele concurentului pe care îl nominalizază.

"Voi face din punct de vedere sportiv. Chiar dacă acum suntem individuali și aș putea să votez din punct de vedere strategic, pentru a fi benefic mie, să ajung mai departe în finală. Dar nu voi face asta pentru că îmi place să mă lupt cu cei mai buni.

Eu doar fac o nominalizare care va ieși în față, iar legat de ziua de astăzi și de-a lungul competiției, nominalizarea mea va merge către Elena", a explicat Marius.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

După ce a aflat că ar putea părăsi competiția Survivor România 2021, Elena a ținut să spună câteva cuvinte.

"Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea și ce final vom avea. Trebuie să demonstrăm și publicul este cel care decide.", a spus Elena Marin.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sanse slabe pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen înainte de votul cheie de la Bruxelles?

Kosovo a devenit o bombă cu ceas. Atacatori au deschis focul asupra unor polițiști kosovari albanezi trimiși în zona majoritar sârbă

Sanse slabe pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen înainte de votul cheie de la Bruxelles?

Respingerea României, Bulgariei și Croației la Schengen va slăbi UE!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies