CONCURS theXclusive! Ce să faci pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România? Play e tot ce vrei!

,

Dăm startul celui mai tare concurs: „Play e tot ce vrei!” pe canalul de YouTube theXclusive. Ce să faci pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România?


In articol:

Pe canalul de YouTube theXclusive se desfășoară cel mai tare concurs. Fanii emisiunii Survivor România 2021 cu siguranță visează la o bandană semnată de finaliștii îndrăgitului show de televiziune.

Dacă te numeri printre cei care și-ar dori o bandană de colecție, atunci trebuie să participi la concursul „Play e tot ce vrei!”. Cum trebuie să procedezi?

CONCURS theXclusive: „Play e tot ce vrei!” Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România 

Începând cu data de 03.07.2021 dăm start concursului „Play e tot ce vrei!” pe canalul de YouTube theXclusive. Premiul pus la bătaie este unul tentant pentru toți fanii emisiunii Survivor România 2021. Cine nu visează la o bandană asemănătoare cu cea purtată de concurenții din Republica Domnicană? Ei bine, dacă vrei să ai o bandană de colecție, semnată de finaliștii Survivor România 2021, tot ce trebuie să faci este să participi la concursul „Play e tot ce vrei!” pe canalul de YouTube theXclusive.  

 

Înscrierile se pot face în perioada 03.07.2021-10.07.2021,

iar pe data de 11 iulie vor fi aleși cei 5 câștigători. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să intri în cursa pentru mult râvnita bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România.

  1. Abonează-te la canalul de YouTube theXclusive 
  2. Lasă un comentariu cu #survivor la video-ul dedicat concursului postat pe canalul de YouTube theXclusive.
    Poți găsi video-ul AICI

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înscrie la concursul „Play e tot ce vrei!” pe canalul de YouTube theXclusive. 

"Suntem pe ultima sută de metri, ne apropiem de finală, și mai avem o surpriză pentru voi.

Voi sunteți Survivor, iar acum puteți câștiga o bandană semnată de concurenții care vor ajunge în Marea Finală.

Pentru că „Play e tot ce vrei!”, intră pe canalul de YouTube theXclusive, abonează-te și lasă un comentariu cu #survivor la video-ul dedicat concursului.

E tot ceea ce trebuie să faceți, pentru a câștiga un premiu de colecție. O bandană cu autografele finaliștilor celui mai intens și iubit reality din România.

Dați subscribe canalului de YouTube theXclusive și puteți fi singurii telespectatori cu bandană de supraviețuitori", a anunțat Daniel Pavel.

Poti consulta regulamentul concursului AICI. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania! Cat a ajuns sa coste un litru de motorina astazi!

Ministerul Muncii, despre noua lege a pensiilor: Vârsta de pensionare nu va fi modificată, stagiul complet de cotizare nu va fi majorat

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Vasile Damian este veteran de război și a împlinit 103 ani chiar de Ziua Armatei. O postare a Ministerului Apărării Naționale i-a adus mii de aprecieri

Nelu Tătaru a vorbit despre cum vor fi sărbătorile anul acesta, când ne aflăm în valul patru al pandemiei: „Trebuie să avem mai multă grijă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies