Filme în care puteți să o vedeți pe Rosamund Pike. Actrița împlinește astăzi vârsta de 44 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 ian 2023, 10:00

Filme în care puteți să o vedeți pe Rosamund Pike

Sursa: Facebook Rosamund Pike

Rosamund Pike împlinește astăzi frumoasa vârstă de 44 de ani, iar acestea sunt câteva filme în care actrița joacă.

Rosamund

Pike este cunoscută pentru rolurile sale celebre în ,,Gone girl”, ,,The Libertine” și ,,A United Kingdom ”, însă aceasta era foarte aproape de a nu ajunge pe marile ecrane deoarece facultățile de Actorie nu o acceptau. Iată câteva filme în care Rosamund Pike apare.

Citește și: 4 lucruri interesante despre Salvator Dali. Au trecut 34 de ani de la moartea pictorului

Filme cu Rosamund Pike în rol principal

What We Did on Our Holiday

Un cuplu fericit pleacă împreună cu copiii în vacanță la bunici, în Scoția, pentru a îi sărbători ziua bunicului. Bunicul este foarte bolnav, iar cuplul căsătorit dorește să nu îi dea acestuia vestea că vor divorța. Însă cei doi copilași decid să spună secretele de familie, iar bunicii vor afla ce se

întâmplă cu adevărat cu minunatul cuplu, însă acest lucru va fi unul benefic pentru întreaga familie deoarece vor descoperi ce e cu adevărat important.

Citește și: În ce filme a jucat actorul Julian Sands, dat dispărut după o drumeție în munți?

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

A Private War

Marie Colvin este cea mai cunoscută corespondentă de război, iar aceasta își dorește cu adevărat să ofere o voce celor ce nu pot să își exprime părerea. Cu toate că aceasta a fost lovită de o grenadă în Sri Lanka, fiind nevoită să poate mereu un plasture pe ochi, acest lucru nu o oprește din a se confrunta cu oamenii importanți.

Marie însă își sacrifică relațiile personale, traumele pe care încearcă din răsputeri să le facă să dispară, ieșind la suprafață, dar ea este hotărâtă să arate ceea ce se întâmplă în spatele războiului, mergând la cea mai importantă misiune din viața ei.

I Care a Lot

Marla Grayson este tutore legal pentru zeci de bătrâni internați la azil, însă aceasta are un scop ascuns. Marla îi escrochează pe bieții bătrâni, prin mijloace dubioase, dar legale. Jennifer Peterson este ultima ei victimă, aceasta este o pensionară bogată fără rude în viață, deci ținta perfectă. Însă Marla va avea o surpriză atunci când va vedeam că pensionara nu este așa cum pare și că are conexiuni periculoase.

Citește și: Actrița Tania Popa împlinește 50 de ani pe 19 ianuarie. De-a lungul timpului a suferit două comoții cerebrale

 

Filme cu Rosamund Pike în rol secundar

An Education

Producția cinematografică spune povestea lui Jenny, o elevă de 16 ani, cu un viitor strălucit în față, însă totul va lua o întorsătură când acesteia îi atrage atenția un băiat misterios și rafinat. David este pretendentul lui Jenny și cu toate că acesta este mult mai în vârstă, părinții acesteia îl plac. Aspirația părinților ei la o viață perfectă o va face să renunțe la școală, însă viața cu David nu va fi ceea ce pare.

A Long Way Down

Filmul spune povestea unui prezentator TV , Martin Sharp, a unei adolescente obrasnice, Jess Crichton, a unei mame singure, Maureen și a unui muzician arogant, JJ, decid să își pună capăt zilelor, în Ajunul Anului Nou. Aceștia se vor întâlni în seara cu pricina pe cea mai înaltă clădire din Londra, însă seara va avea o întorsătură optimistă pentru cele patru suflete.

Citește și: 5 filme cu Kevin Costner pe care trebuie să le vedeți. Actorul împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani

Sursa: Facebook Rosamund Pikecinemagia.ro

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”